1400'ü Aşkın Bağışçı ''Ha Gayret Ağrı Az Kaldı''

Ağrı merkez Abide Mahallesinde meydana gelen yangının ardından Murat Ailesinin geri kalan fertlerini ev sahibi yapmak için başlatılan kampanyada sona yaklaşılıyor.

1400'ü Aşkın Bağışçı ''Ha Gayret Ağrı Az Kaldı''

Özgür Murat’ın 2 çocuğu ve eşini dışarı çıkardıkan sonra tekrar içeri girerek çocukları Esmanur,ve Berat Murat ile birlikte hayatını kaybettiği yangından sonra başlatılan kampanyada süre daralıyor.

Baba Özgür Murat’ın iki çocuğu ile birlikte yaşamını yitirdiği yangının ardından hayatta kalan Anne Melek Murat çocukları Ece,Ecrin ve Burak Murat’ı ev sahibi yapmak için vatandaşların talebi ile Ağrı Kızılay tarafından başlatılan yardım kampanyasında hedeflenen rakama çok az kaldı.

Özellikle Kamu Çalışanlarının da bu serece katkı sunmaları adına 16 Aralık tarihinde nihayetlendirilmesi beklenen kampanyaya ilişkin Pazartesi günü Ağrı Valiliği koordinesinde Ağrı Kızılay Şubesi ile birlikte bir açıklama a yapılması bekleniyor.

Ev almak için hedeflenen rakama yakın bir meblağın biriktiği hesapların açıklanmasının beklendiği kampanyadan 17 Aralık tarihinde anahtarın teslim edilmesi bekleniyor.

Evin tüm mefruşatının da giderileceği kampanyanın mutlu sona erişmesi için gerekli olan meblağın toplanmasında son bir kez ‘’HA GAYRET AĞRI AZ KALDI ‘’ diyor ve şuana kadar bağışta bulunan 1400 bağışçıya minnetlerimizi sunuyoruz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
buna
buna - 3 yıl Önce

Buna ayın 15 ine kadar devam etseniz çok iyi olur inşAllah maaşlar alındıktan daha çok yardım olacağına eminim

SIRADAKİ HABER