5 Çocuk Annesi Kadın Öldürüldü

5 çocuk annesi Sibel Çetinel eşi tarafından öldürüldü

5 Çocuk Annesi Kadın Öldürüldü

Ağrı'nın Patnos ilçesi Özdemirler köyünde yaşarken eşinden gördüğü şiddet nedeniyle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığını arayarak yardım isteyen ve Ağrı'da 10 gün sığınma evinde kaldığını söylenen Sibel Çetinel boşa nma aşamasında olduğu eşi tarafından öldürüldü.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında, Nigde merkez Aşağı Kayabaşı Mahallesi, Öğretmenler Okulu 4 Sokak’taki Aybarlar İnci Apartmanı’nın 4’üncü katında meydana geldi.

Boşanma aşamasında olan Sibel Çetinel ve eşi Murat Çetinel tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Murat Çetinel, tabancayla eşine ateş etti.

Sibel Çetinel, merminin başına isabet etmesi sonucu kanlar içinde yere yığılırken, Murat Çetinel olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Sibel Çetinel’in öldüğü belirlendi.

Polis ekiplerince olay yerinde yapılan incelemenin ardından Murat Çetinel’i yakalamak için çalışma başlatıldı.

Öldürülen Sibel Çetinelin babası Nuri Tanrıverdi yaşananları şu şekilde anlattı; Kızının, getirildiği Kayseri'de de 5 gün sığınma evinde kaldığını anlatan baba Tanrıverdi, şunları kaydetti:

"Oradan da Niğde'ye geldi. 12 yıllık evliliğinde 11 yıldır şiddet görüyordu. Dövülüyordu her gün. Her tarafını kırmış, kırılmadık yeri yoktu. Ramazan Bayramı'nın 4. günü bakanlığı aradı, jandarmalar aldı, sığınma evine koydu, 5 çocuğuyla beraber. Ben evime getirdim. Burada da ev tuttuk. Takip etmiş, saklanmış, kızım eve girerken o da giriyor, kafasına 2 kurşun sıkıyor. İkisi anlaşmalı olarak boşanmak için mahkemeye başvurdu. Kocası da kabul etti boşanmayı. 'Çocuklara bir ev tutalım, sen bak' dedi. Kızım da kabul etti. Kızım çocukları uğruna kurban gitti."

"Biz dün Kayseri'den geldik. Geldiğimiz gün cinayet oldu. Bir sıkıntı yaşamıyorlardı. Boşanmadan vazgeçilmedi, boşanalım dediler, damadın kendisi söyledi bunu. 'Boşanalım ama çocuklarımız kimsenin eline kalmasın, ben senin evinin kirasını ödeyeceğim, çocuklarıma bakacaksın, sen çocukları büyüt' dedi. Kızım da 'Tamam, ben çocuklarım için kurbanım, büyüteceğim' dedi. İzmir'e gitti, gizli gelmiş, cinayeti işlemiş. Son günlerde yaptıkları bir kavga yoktu. Bizim telefonumuzu arıyordu, kızımıza veriyorduk, konuşuyorlardı."

Damadının henüz yakalanmadığını aktaran Tanrıverdi, "Acımız büyük, devletin bunlara el atması lazım, bunun gibileri için idam istiyoruz. Konya Ereğli'ye kadar gitmiş, arabasını bulmuş polisler ama kendisi yok. Başkası mı götürdü arabayı yoksa kendi burada mı saklanıyor, bilemiyoruz. 5 çocuğunun önünde yapmış. 11 yaşında bir oğlu var, o her şeyi biliyor, anlatıyor." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2019, 16:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa kılıç
Mustafa kılıç - 5 yıl Önce

Devlet bu hale getirdi bu aileleri kadınlara çoktaavüz verdi aileler boşanıyor yıkılıyor yazık bir aile daha yokoldu insan karısını döverde severde ama devlet erkegi evden uzaklaştırıyor hep erkegi suçluyor kadınların hiçmi suçuyok yazık

SIRADAKİ HABER