Acar'dan Sıcak Mesaj'' Her anınızda ,her yanınızda,hep yakınınızdayız''

Acar'dan Yaşama Sevincine ziyaret

Acar'dan Sıcak Mesaj'' Her anınızda ,her yanınızda,hep yakınınızdayız''

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü münasebeti ile Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar ve yönetimi Yaşama Sevinci Doğubayazıt Engelliler Derneğine ziyarette bulundu.

Başkan Yıldız’ı ziyaretinde Dernek Başkanı Oktay Topçi ve yönetimi karşıladı.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan samimi sohbette Acar Engellilere yönelik çalışmalarını ve gelecekte yapmayı hedefledikleri çalışmaları dernek yöneticilerine aktardı.

Acar burada günün anlamına binaen yaptığı kısa açıklamada ; Aslında adımlarımızı nasıl attığımızın,nasıl gördüğümüzün,nasıl duyup nasıl ,seslendirdiğimizin hiçbir önemi yok. Önemili olan yürüdüğümüzce sevgi ve dostluk köprüsünü geçmektir.Biz hem birey olarak, hem de kurumsal kimliğimizle sizlerle geçmişte geliştirdiğimiz farkındalığı yarınlara taşıyacak ve her anınızda ,her yanınızda hep yanınızda olmaya devam edeceğiz,dedi.

Yaşama Sevinci Doğubayazıt Engelliler Derneği Başkanı Oktay Topçi da ;Bizlerde her zaman Doğubayazıt Belediyesinin yanındayız.Çünkü sizler memleketimize doğru yolda hizmet ediyorsunuz .Bizlerde her zaman doğrunun yanındayız,diyerek nazik ziyaretleri için Başkan Acar ve ekibine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2021, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER