Ağrı Ak Parti de 2 İlçe Başkanı İstifaya Hazırlanıyor

Ağrı Ak Partide 2 ilçe başkanı aday adayı olmak için istifa hazırlığında

Ağrı Ak Parti de 2 İlçe Başkanı İstifaya Hazırlanıyor

Ağrı Ak Parti de 2 İlçe Başkanı İstifaya Hazırlanıyor

31 Mart 2019 da gerçekleştirilecek olan Belediye Başkanlığı seçimlerinin aday listesi hazırlanırken Ak Parti Genel Merkezi tarafından 2 İlçe Başkanına istifa oluru çıktı.

Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Seçim sath-ı mahalline girilirken il ve ilçe başkanlarına teşkilattan habersiz istifa etmeyin çağrısı yapmıştı.

Erdoğan’ın bu çağrısının ardından İl Başkanlıklarından aday olmayı düşünen il ve ilçe başkanlarının liste halinde genel merkeze sunulması talep edilmişti.

Ağrı da 3 ilçe başkanı belediye başkan aday adayı olmak yönünde taleplerini dillendirmiş liste İl Başkanı tarafından genel merkeze sunulmuştu.

Bugün Ankara kulislerinden edinilen bilgiler ışığında aday olmak isteyen isimlerden Eleşkirt Ak Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan ve Ak Pati Tutak İlçe Başkanı Yavuz Özcan’a istifa ve aday adaylığı için müsaade edildiği bilgisi edinildi.

Ak Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül’ün kulis çalışmalarına devam ettiği ve henüz istifa yönünde bir kararın kendisine ulaştırılmadığı da gelen bilgiler arasında.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER