Ağrı Basın Birliği Yönetimi Belirlendi

Ağrı Basın Birliği 1. olağan kongresini tamamladı

Ağrı Basın Birliği Yönetimi Belirlendi

Ağrı Basın Birliği kuruluşundan kısa bir süre sonra 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

Tek adayın olduğu kongrede görev Ağrı ve 7 ilçesi ile birlikte İstanbul temsilciliğide oluşturuldu.

Ağrı Basın Birliği Başkanlığına 04habernet ten  Nuri Bayram seçildi.
Kısa bir süre önce kurulan ve şehirde kendini kanıtlayan Ağrı Basın Birliği Genel Kurulunda Başkanlık seçiminde Ağrı’nın tanınmış bir çok gazeteci ve köşe yazarı da yönetimde yer alması dikkatlerden kaçmadı.
Yapılan Kongrede Başkan seçilen Nuri Bayram’ın yardımcılığına Ajans 04 ve Ağrı Gerçekler haber sitelerinin imtiyaz sahibi Yılmaz Daş, Genel Sekterliğe Ağrı’nın usta köşe yazarlarında Deniz Budak, Saymanlığa Ağrı04 Haber sitesinin imtiyaz Sahibi Taner Söylemez, Teşkilat sorumluluğuna Nethaber04 sitesinin imtiyaz sahibi Gürkan Güneş seçildiler.

Ayrıca Doğubayazıt İlçe temsilciliğine Demirören Haber Ajansı temsilcisi Selahattin Kaçuru, Patnos ilçe temsilciliğine usta Gazeteci Semih Yardımcı, Diyadin İlçe Temsilciliğine Türkiyemnet haber sitesi imtiyaz sahibi Emrullah Garip, Eleşkirt İlçe Temsilciliğine Havadis Ağrı site İmtiyaz sahibi Ayhan İsen, Taşlıçay İlçe temsilciliğine 
Ajans Taşlıçay sitesi imtiyaz sahibi Fırat Boğa, Hamur Temsilciğine Ömer Tunç, Tutak Temsilciliğine Harun Karasu ve İstanbul Temsilciliğine Ağrı Yaşam Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Zeki Ertoğan seçildiler. 
Genel Kuruldan sonra bir açıklama yapan Başkan Nuri Bayram, ‘Kısa bir süre önce kurduğumuz ve şehirde inanılmaz olumlu tepki alan Basın Birliğimizin ilk kongresini huzur ve mutluluk içerisinde yaptık. Bu mutluluğu bizler ile yaşayan değerli meslektaşlarıma ve katılımcılara sonsuz teşekkür ediyorum. İnanı ki bu Basın Birlikteliğimiz Ağrı’da gündemi belirleyecek güçtedir. Ve inanın ki bizden başkası da bu şehirde bu birlikteliği sağlayamazdı. Basın Birliğimiz şehrimize ve ülkemize hayırlısı olsun.’dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nihat ADAN
Nihat ADAN - 4 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olmasını temenni eder başarılar dilerim

SIRADAKİ HABER