Ağrı da 2. Dolmuş Krizi

Ağrılı vatandaşlar çareyi Kılıçdaroğlu'na seslenmekte buldu

Ağrı da 2. Dolmuş Krizi

Ağrı Belediyesi ile anlaşamayan 7 hatta hizmet veren 24 dolmuş kontak kapattı.

Daha önce 1,2 ve 3 nolu dolmuş hatlarında yaşanan sorun Ağrı Belediyesi tarafından hatlar ücreti mukabilinde satın alınarak uzun süreli sorun çözülmüştü.

Mahallere Özel toplu taşıma yapan araçların kapsam dışı bırakıldığı sürecin ardından şimdide 7 hatta çalışan mahalle dolmuşları kazan kaldırdı.

banner47
Ağrı Belediyesinin kendilerine karşı haksız bir rekabet sürdürdüğünü iddia eden hak sahipleri bugün Ağrı Belediye Hizmet Binası önüne araçlarını park ederek kontak kapattılar.

Ağrı Belediyesinde muhatap bulamadıkları ve hiçbir yetkilinin kendileri ile görüşmediğini ifade eden hak sahipleri çözümü ana muhalefet partisi CHP Genel Başkanına seslenmekte buldular.

Stk larında olaya kayıtsız kaldığından şikayetçi olan eylemciler Kılıçtaroğlu na seslenerek sorunun çözülmesi noktasında destek istediler.

Ağrı Belediyesinin uygulamalarının hukuka aykırı olduğunu ifade eden dolmuşcular Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve chp li B.Ş.B. Başkanlarına seslenerek Ağrı da yaşama şanslarının olmadığı ve hayatlarını idame ettirebilmek için bulundukları ilde kendilerine istihdam sağlanmasını talep ettiler.

Dolmuş esnafı Ağrı Belediyesi önündeki eylemine devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2020, 11:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nazlı Ayyıldız
Nazlı Ayyıldız - 4 yıl Önce

Gencecik 17 yaş hayatının baharında soldurdular bütün güllerini Yazıklar olsun bunu yapanlara

sorumlu
sorumlu - 4 yıl Önce

Ağrıda sorunsuz bir günde olsun şükredeceğim

Adnan polat
Adnan polat - 4 yıl Önce

Başkanım şu ballıbostan köyünde bi el atsan dolmuş fiyatlarina

SIRADAKİ HABER