Ağrı da Bir Park Daha Hizmete Açıldı

İnşaat sezonunda sona yaklaşılırken Ağrı Belediyesi açılışlarına hız verdi

Ağrı da Bir Park Daha Hizmete Açıldı

Ağrı Belediyesi inşaat sezonunun songünlerinde açılışlara hız verdi.Ağrı Belediyesi basın bürosu Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde açılışı yapılan Bulut Park'ın açılışını basınla paylaştı.

Ağrı Belediyesi tarafından paylaşılan metnin tamamı şu şekilde;

banner47
Mehmet Akif Ersoy mahallesinde yapımı tamamlanan Bulut Parkı ile birlikte bu yıl içerisinde planlanan diğer parklarda tamamlandı. Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız Süleyman Elban’ın katılımıyla Bulut parkının açılışı gerçekleştirildi. 5 Bin 500 metrekare alana sahip olan Bulut parkı tamamlandığı günden itibaren mahalle sakinlerinin ve çocukların uğrak durağı haline geldi.

Açılışta konuşan Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız Süleyman Elban, “ Mehmet Akif Ersoy mahallesinde yapmış olduğumuz bu parkın açılışı ile birlikte aslında ilimizde yapmış olduğumuz diğer parklarında açılışıyla ilgilide bir start vermiş oluyoruz. Malumunuz yaklaşık bir yıldan bu yana ilimizde hemen hemen her mahallemizde yeni yeni parklar yapıyoruz. Hem de daha önce bir şekilde park olarak yapılmış ya da park benzeri ayrılmış alanları yenileyerek sizlerin hizmetine sunuyoruz. Belediyecilikteki diğer hizmetlerimiz gibi parklarımızda da olabildiğince yüksek kalitede ve insanımıza yakışır nitelikte bir park ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.”diye konuştu.

Elban, mevsim sona ermeden hali hazırda devam eden diğer hizmet ve yatırımları da tamamlamayı planladıklarını belirterek şöyle devam etti ; “Park ve Bahçe sektöründe bu işin şahı olan eski belediye hizmet binasının bulunduğu alanda da 110 dönümlük Ağrı Parkı yapıyoruz. Kasım ayı içerisinde de oranın yüksek nitelikli bir park olarak açılışını da hep beraber yaparız İnşallah. Şehrin ortasını kilitleyen ve 2-3 aydan beri hemşehrilerimize ciddi manada zorluk yaşatan altgeçidimizin de son betonunu dün attık. 10-15 gün içerisinde üstteki düzenlemeleri de yaptıktan sonra ay sonuna artık altgeçidimizi ve Dörtyol kavşağındaki trafiği de normal düzeni ile vererek hizmete açmayı planlıyoruz. ”dedi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarı Metin Özmen, yapımı tamamlanan Bulut Parkının mahallelerine kazandırıldığı için Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız Süleyman Elban ile belediye personeline mahalle halkı adına teşekkürlerini iletti. Açılışa, Sayın Valimizin yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları, Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER