Ağrı da Bürokrasi ve Siyaset Rezaleti Seyretmeye Devam Ediyor

Ağrı da sağlık rezaletini seyreden bürokrasi ,siyaset kurumu ve STK lar sağıra yatmaya devam ediyor

Ağrı da Bürokrasi ve Siyaset Rezaleti Seyretmeye Devam Ediyor

Ağrılıların sağlık çilesi bitmiyor.

Ağrı Devlet Hastanesi acil servisine gelen hastalar sıra beklemek için ayakta bekletiliyor.

Sıramatik’in olmaması sebebi ile acil olarak hastaneye müracaat eden hastaların durumu Ağrı da sağlık kurumunun içinde olduğu rezaletide gözler önüne seriyor.

Göreve başladığı günden beri sosyal medyada hayırlı olsun ziyaretlerini paylaşan sözde Ağrılı siyasetçi ve STK ların umursamazlığı nedeni ile yaşanan keşkemeşte saltanat süren Ali Bulut Çetesinin son başhekimi Coşkun Daharlı’nın da Ağrı Devlet Hastanesinin koşullarına ilişkin bir çalışma içinde olmaması artık doğal karşılanıyor.

Bundan yaklaşık 1 ay önce 7 bilgisayar’ı 295 bin (milyar) TL maliyetle satın alan Hastane acil hastaların durumu karşısında umursamazlığını gözler önüne seriyor.

Fotoğrafın ilk sırasında ki kadının duvara durumunun olayın vehametini gözler önüne serdiği Ağrı Devlet Hastanesi başhekimi ve il sağlık müdürü sıra bulamıyor.

Kalp rahatsızlığı sonrası müdürü olduğu hastanede tedavi görmek yerine Erzurum’a gitmeyi tercih eden Hastane müdürü de aslında bu davranışı ile Ağrılıların sağlık sorunları ile ne kadar ilgili olduklarının en belirgin fotoğrafını vermiş oluyor.

Karaköse haber’in bugün paylaştığı fotoğrafdaki kadının hali içler acısı durumun en bariz örneği olarak karşımıza çıkıyor.

İlgili site fotoğrafı şu şekilde özetlemiş ;

Ağrı Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde sıramatik olmaması nedeni ile ayakta beklemek zorunda kalan hastalar arasında sürekli tartışma yaşandığı öğrenildi.

Hastaneye tedavi olmak için gelen acil hastaların sıramatik olmaması nedeni ile ayakta bekleyerek sıra beklemesi tepkilere neden olurken, hastalar ile hastane çalışanları ve doktorlar arasında sürekli tartışmalar yaşanıyor. Hastane aciline durumu daha acil hastaların geldiğini belirten vatandaşlar “Zaten durumumuz iyi olsa polikliniklerden numara alarak bekleyeceğiz. Acile geldiğimizde sıramatik olmadığı için ayakta sıra bekliyoruz. Birçok hasta ayakta duramıyor. Bu nedenle zaten hasta olan vatandaşlar iyice geriliyorlar. Yetkililer lütfen bu sorunu çözsünler” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER