Ağrı da Corona Virüs Hasta Sayısı Kaç

Ağrıda corona virüs hasta sayısı ve vaka durumunu sizin için haberleştirdik

Ağrı da Corona Virüs Hasta Sayısı Kaç

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid -19 salgını sonrası birçok ülkede açıklanan kayıp oranları tüyler ürperten seviyeye ulaşırken ülkemizde salgının daha stabil seyrettiği görülüyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından salgının seyri Türkiye de toplam rakamlar üzerinden düzenli olarak tablo halinde açıklanıyor.

Türkiye de iyiye doğru giden süreçte herkes kendi ilindeki vaka ve ölüm sayılarını merak ediyor.

Ağrıda Corona Hastası Kaç Kişi Var

İl verilerinin açıklanmadığı süreçte Ağrı da Coronavirüs le mücadele ne aşamada sizler için derledik.

En çok merak edilen sorulardan biri Ağrı da test yapılıp yapılmadığıydı bu sorunun cevabını aradık ve Ağrı da şikayet üzerine giden ve belirti tespit edilen hastaların tamamına Ağrı Devlet Hastanesinde test uygulaması yapıldığı bilgisini edindik.

Pandemi süresince covid -19 test sonuçları pozitif çıkarak hasta olduğu tespit edilen bir çok kişinin iyileşerek taburcu edildiği Ağrı Devlet Hastanesinde corona virüs nedeni ile resmi kayıtlara geçmiş ölüm vakalarınında varlığını daha öncede duyurmuştuk.

Ağrı Devlet Hastanesinde Corona Virüs şüphesi ile gözetim altında tutulan vaka sayısının toplamda 29 olduğu ve 11 kişinin test sonuçlarının pozitif olarak kaydedildiği 18 kişininde karantina sürecinde test sonuçlarının beklendiği bilgisi edinildi.

Corona Virüs testinin pozitif çıktığı 11 hastanın tedavilerinin sürdürüldüğü Ağrı Devlet Hastanesinde entübe vakanın bulunmadığı buna paralel 8 hastanın yoğun bakımda tedavilerinin sürdüğü bilgisi edinildi.

8 Yoğun bakımda olmak üzere 11 Covid-19 hastasının tedavi gördüğü Ağrı Devlet Hastanesinde yoğun bakımda ki 8 hastadan 3 ünün çoçuk olduğuda gelen bilgiler arasında yer aldı.

not;

Ağrı Basın Birliğine bağlı siteler dışında ,Yerel HABER sitelerinin bu haberi 24 saatten önce kaynak belirterek bile yayımlamamasını rica ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2020, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER