Ağrı da Hırsızlık Çetesi Çökertildi

Ağrı Emniyetinin başarılı çalışmaları sonucu çeşitli hırsızlık olaylarına karışmış 21 Kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ağrı da Hırsızlık Çetesi Çökertildi

Ağrı Emniyet Müdürlüğünün hırsızlık olaylarına ilişkin amansız mücadelesi sonuç verdi.
Ağrı da Hırsızlık çetesine yönelik ardarda gerçekleştirilen operasyonlar sonrasında bir çok hırsızlık olayına karışan 21 Kişi çaldıkları eşyaların bir kısmı ile birlikte yakalanarak cezaevine gönderildi.
Ağrı merkez Leylekpınar, Gazi, Yavuz, Aşağı Küpkıran, Alpaslan, Abide mahallelerinde meydana gelen 6 ev, 8 işyeri ve kurum ile 3 otoparkta yaşanan  hırsızlık olaylarına karışan 21 kişi düzenlenen operasyonlarla yakalandı.
Ağrı İl Emniyet Müdürlünden edinilen bilgilere göre Ağrı Emniyet Müdürlüğü tarafından kentte meydana gelen hırsızlık vakalarının aydınlatılması için yürütülen çalışmalar kapsamında çaldıkları malzemelerle gözaltına alınan 21 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ağrı'da son günlerde 17 ev, kurum ve işyerinde hırsızlık yapanlara yönelik Ağrı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, hırsızlar çaldıkları malzemelerle kıskıvrak yakalandılar.


Konu hakkında Emniyet Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre, Leylekpınar, Gazi, Yavuz, Aşağı Küpkıran, Alpaslan, Abide mahallelerinde meydana gelen 6 ev, 8 işyeri ve kurum ile 3 otoparkta hırsızlık vakalarının yaşandığı belirtildi.

Bilgilendirmede, yaşanan hırsızlık vakalarının aydınlatılması için Hırsızlık Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalarda, M.A, M.Y, M.Ö, E.Y, A.Y, E.U, B.A, Ş.T, E.E.P, F.Ö, R.A, A.Y.B, İ.Ç, İ.B, İ.Y, K.K, D.K, Ö.D, M.K, A.T, K.D isimli şahıslar, olayın meydana geldiği yer ve şüphelilerin kaçabilecekleri güzergâhlarda yapılan kamera araştırması ve incelenmesi neticesinde tespit edilerek yakalandıkları belirtildi.


Gerçekleştirilen incelemelerde hırsızların çaldıkları malzemelerden 3 adet sıfır 105 ekran televizyon, 6 hilti, 5 matkap, 6 adet bisiklet, 17 torba kömür, 3 adet dört tekerlekli el arabası, bir adet tablet, 60 gram toz esrar ve çok sayıda malzeme ele geçirilerek sahiplerine teslim edildiği öğrenildi.

Gözaltına alınan 21 şüphelinin ise çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildikleri bilgisine ulaşıldı

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2020, 00:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Araphan Utku Demir
Araphan Utku Demir - 3 yıl Önce

Esrarida sahibine geri verdilermi :)

SIRADAKİ HABER