Ağrı da İşçi Kadroları Satılıyor İddiası

Ağrı İl Sağlık Müdürlüğünde Skandal

Ağrı da İşçi Kadroları Satılıyor İddiası

Ağrı İl Sağlık Müdürlüğünde Skandal

Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sürekli işçi sözlü sınavı için Ocak ayında ilana çıkıldı. Şubat ayında başvuru yapanlar direksiyon sınavına tabi tutuldu.Yapılan sözlü sınav sonrası asılan liste 1 ay sonra değiştirilerek kazandığı ilan edilen 2 kişi elendi.

Sürekli işçi ambulans şoförü sözlü sınav sonuçları 15 ağustos tarihinde ilan edildi.

Bu tarihte ilan edilen sonuçlara göre Burkan Gökçe 78,1 puanla 4. sıradan ve aynı puanla Samet Başpınar kazananlar listesinde yer aldı.

15 Ağustos tarihinden sonra işe başlamayı bekleyen gençler dün Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yayınlanan liste ile şok oldular.

24 Eylül tarihinde yayımlanan listede sıralarının değiştiği ve önceki listede asıl olarak kazanan isimlerin yedek listeye çekildiği yedekteki isimlerin de asıl kazananlar listesinde yer aldığını gördüler.

Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ilan edilen 1. listenin sonradan değiştirilmesi sonrası Ağrı da işe alımlarda kadrolar satılıyor mu sorusunu gündeme getirdi.

Ağrı İl Sağlık Müdürlüğünün muhataplarına herhangi bir açıklama yapmadığı öğrenildi.

Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü Ufuk Kurnaz ve Ağrı Valisi Süleyman Elban'ın  konuya ilişkin açıklama yapması beklenirken Kadroların aracılar vasıtası ile satılıp,satılmadığı sorusu da cevap bekliyor.

15 Ağustos tarihinde asılan liste


 

24 Eylül de yayımlanan farklı liste


 

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2019, 14:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Devran böyle gelmiş böyle gidecek
Devran böyle gelmiş böyle gidecek - 5 yıl Önce

81 il de yapılan bu alımda bir tek itirazı incelemek yerine sınava tabi tutan ve asıl kazanını sınava almadan yedekteki kişileri sınava alıp kazandıran tek il Ağrı Sağlık Müdürlüğü Niye ?

ağrılı
ağrılı - 5 yıl Önce

çalışanı kişinin yerine başkasını tayin eden vekile sormak lazım. siz ona sorun o daha iyi bilir. Hastanede çalışan 2 kişiyi çıkarıp yerine başkasını getirene sorun

Kadir inanır
Kadir inanır - 5 yıl Önce

Dürüst gazeteci menfaat için kalemini satmayan sessizlerin sesi sin sen koca yürekli insan Taner söylemez

Osman GÖKÇE
Osman GÖKÇE - 5 yıl Önce

Tamer bey siz sessizlerin sesi aslan yürekli insan kalemin doğruluk yolunda olduktan sonra Allah sizin yanınız da olur aslan yürekli

Muhtar yunus kılıç
Muhtar yunus kılıç - 5 yıl Önce

Davut kılıç oğlum 79.98puan aldı kendisi bir yıl öğrenci servisi kullandı yani usta şöför ambulansı hatasız kullanmış.oğlumu yedeğe almışlar .mulakatta bu yanı kimse istediği kişi alamaz bu devlet hepimizin haksızlık yapanları Rabime havale ediyorum

Bende bu mülakata katilan biriyim
Bende bu mülakata katilan biriyim - 5 yıl Önce

Bu son olan mulakat tamamem sacma sapan bir mülakat bunu yapmalarindaki amac adamlarıni yerlestirmek Allah belalarını versin

metin çelebi
metin çelebi - 5 yıl Önce

domuz eti yemeyin ama KUL hakkı yiyin

Hakkı yenilen Özel Güvenlik Görevlileri
Hakkı yenilen Özel Güvenlik Görevlileri - 5 yıl Önce

Sayın Site sahipleri bağımsız haberciler Bu zulmü herkeze Allah rızası için gösterin aynı şekilde biz özel güvenlik görevlileri de saf dışı bırakıldık bizimde sesimiz olun bizimde haberimizi yapın.


SIRADAKİ HABER