Ağrı da Kırık Çıkıkçı Borsası Oluştu

Ağrı da sağlık zulmü devam ediyor

Ağrı da Kırık Çıkıkçı Borsası Oluştu

Ağrıda kırık çıkık borsası oluştu.Sağlık ta reform ve Şehir Hastaneleri yapmakla övünen Hükümet hemşehricilik kurbanı oldu.

Yaz aylarının gelmesi ile sokaklarda oynamaya başlayan çocuklar yaşanan talihsiz kazalar sonucu kırık ve çıkık kazalarına maruz kalıyorlar.

Ağrı Devlet Hastanesi 1 yıl önce açılışı yapılan ameliyathaneleri tadilatta olduğundan opere edilemiyor.

Acil ameliyatlar dışında hiçbir ameliyat gerçekleştirilmeyen Ağrı Devlet Hastanesi yaz aylarında yaşanan kazalar sebebi ile oluşan kırık ve çıkıkları için il dışına sevk ediliyor ekonomik şartları uygun olmayan aileler kentte kırık ve çıkıkçılarda çare arıyorlar.

Ağrı Valiliği Ağrı İl Sağlık Müdürlüğünde yaşanan skandallara sesiz kalmayı sürdürürken Ağrılılar içine düşürüldükleri duruma isyan ediyor.

Ağrı da sağlık sektörünün rant kapısı olduğu gerçeği çocuklarımıza bile sirayet ederken Sağlık Bakanlığınında konuya ilişkin bir müdahalesinin bulunmaması hayretle karşılanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teşekkür ziyaretlerinde gelmesi beklenen Ağrı da vatandaşların tepkilerinin mülki idare ,bakanlık ve siyasetçileri nasıl etkileyeceği de ayrı bir merak konusu olarak gündem oluşturmaya devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2019, 22:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Karaköseli
Karaköseli - 5 yıl Önce

Hastanede doktor yoktur diyorsunuz gidip doktoru dövüyorsunuz doktorda ne yapıyor tayin isteyip kaçıyor, kadın doğumcu yok diyorsunuz kadın doğumcuyu hasta yakınları dövüyor doktor kaçıyor yapacak bir şey yok artık bu gidişle gelen doktorları sağlıkcıları dövmeye devam edersek doğumlarımızda piyasada bulunan ebeler kalacak demedi demeyin

vatandaş
vatandaş - 5 yıl Önce

MÜSTEHAK

SIRADAKİ HABER