Ağrı da Köy Yolu Selden Ulaşıma Kapandı

selden dolayı yolu kapanan köyde ulaşım yarın sağlanabilecek

Ağrı da Köy Yolu Selden Ulaşıma Kapandı

Bugün sabah saatlerinde aşırı yağışlar sonucu yaşanan sel felaketinde Ağrı’nın Eleşkirt İlçesine bağlı Çiftepınar Köyünde ulaşım sorunu yaşandı.

Köylülerin sabah saatlerinde yaşanan dere taşması sonrasında yaşanan ilgisizlik nedeni ile sosyal medya hesaplarından gösterdikleri tepkilerin ardından olay haberlere konu oldu.

Sabah saat 8:00 sularında yaşanan sel felaketine duyarsızlık nedeni ile gösterilen tepkilerin ardından resmi mercilerce taşkın yaşanan bölgeye özel idare ekipleri sevk edildi.

Yaklaşık 12 saat sonra yapılan müdahaleler sonrası Çiftepınarlılar tarafından Ağrı Vali Yardımcısı Yakup Ömeroğlu’na teşekkür paylaşımları yapılırken ulaşımın henüz sağlanamadığı bilgisi elde edildi.

Ağrı İl Özel İdaresi ekiplerinin tahrip olan yolun açılması için sabah saatlerinde çalışmalarına başlayacağı bilgisi edinilirken bölgede yaşanan sıkıntının daha önce rapor edildiği ama buna rağmen bir mehfez oluşturulmadığı bilgisinede ulaşıldı.

Ağrı İl Özel idaresi bölgeye araçlarını gönderdiği yarın sabah saatlerinde yapılacak çalışmalar sonrası ulaşımın yeniden sağlanacağı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2019, 21:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER