Ağrı da Şafak Operasyonu Mahkemeye Taşındı

Çarşamba günü şafak operasyonu ile gözaltına alınan altı kişi mahkeme karşısına çıkarıldı

Ağrı da Şafak Operasyonu Mahkemeye Taşındı

12 Şubat Çarşamba sabahı gerçekleşen eş zamanlı baskın sonrası Ağrı Merkez de gözaltına alınan 6 kişi bugün mahkemeye çıkarılıyor.

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan 6 kişinin duruşmaları sabah saatlerinde başladı.

Gösteri ve yürüyüş kanununa muhalefet ve PKK terör örgütüne yardım ve yataklık suçlamaları ile şu ana kadar mahkemeye çıkarılanlardan 2 kişi tutuklanırken 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bugün sabah saatlerinde ilk olarak mahkemeye çıkarılan Disk Bölge Başkanı Genel İş Ağrı İl Temsilcisi Ersin Erincik ve HDP Ağrı Merkez İlçe Başkanı İsmail Çiftçi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öğleden sonra devam eden duruşmalarda ise Eşref Yıldırım tutuklandı.

HDP İl Genel Meclis Üyesi Sabri Taşdemir,Ömer Taş ve Hamit Taşdemir ise  mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2020, 16:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
AĞRI
AĞRI - 4 yıl Önce

Allah Devletimizi başımızdan eksik etmesin Terör örgütünü destekleyen kim olursa olsun gereğinin yapılması çok sevindirdi Askerimizi polisimizi kundaktaki bebeği öğretmenlerimizi ve halkımızı şehit eden şerefsiz terör örgütünü destekleyen hainlerin gereğinin yapılması bizi çok sevindirdi hayırlısı ile bunlarla birlikte hareket eden diğer hainlere sıra gelir

SIRADAKİ HABER