Ağrı da Sahibinden Satılık BAL Ligi Takımı

Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği BAL liginde sahipsiz kalan Patnos Spor'a destek çıkmak şimdi akıllarına geldi

Ağrı da Sahibinden Satılık BAL Ligi Takımı

 Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig'de gurubunda sonuncu olan Patnos Spor Pandemi nedeni ile Futbol Federasyonun aldığı karar sonucu bu sezonda BAL da mücadele etme hakkı kazanmıştı.
Maddi imkansızlıklar nedeni ile transfer yapamayan Patnos Spor'un biriken borçlarınıda karşılayamayan yöneticilerin takımı satma kararı almasının ardından Patnos da sosyal medya üzerinden tepkiler yağmaya başladı.
Ağrı'nın BAL da iki takımla mücadele etmesinin yolunu açan TFF kararının ardından satılığa çıkarılan takıma Ağrı'nın bir başka ilçe takımı talip oldu.
Memleket Net  Haber'in paylaştığı haberde Patnos Spor'u buyıl Ağrı Amatörde gurubunu lider bitiren Doğubayazıt Spor satın aldı.
Doğubayazıt Spor da 2 guruplu Ağrı Amatör liginde gurup şampiyonu olmuş salgın nedeni ile eleme maçı oynatmadan yapılan kura çekiminde kaybederek BAL'a yükselememişti.
Doğubayazıt Spor'un Patnos Spor'u Alması durumunda buyıl Ağrı Vefa Spor ile birlikte Bölgesel Amatör Ligde kent 2 takımla temsil edilecek.
Edinilen bilgilere göre ligi kaçıncı sırada bitirirse bitirsin Ağrı takımlarından alt sırada olan takım küme düşerek Ağrı Amatör Ligine geri dönecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2021, 22:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER