Ağrı'da Unutulmayacak Kişiler Arasına Bir İsim Daha Eklendi

Sivil insiyatifi kullanarak Ağrı da bıraktıkları yapıtlarla anılan isimler arasına kişiler arasına bir isim daha eklendi.

Ağrı'da Unutulmayacak Kişiler Arasına Bir İsim Daha Eklendi

Ağrı’nın unutulmazları arasına bir isim daha eklendi.

Ağrı Baro Başkanı seçilmesinin ardından en büyük hedefinin Ağrı Barosu’nu adına yakışır bir idari binaya kavuşturmak olduğunu defaatle ifade eden Baro Başkanı Salih Aydın dün bu hayalinin gerçekleştiğini müjdeleyen bir haberi basına servis etti.

Ağrı Barosu İdari ve Sosyal Tesis ihalesinin gerçekleşmesi sivil insiyatif olarak kente kalıcı bir eser bırakmanın ilk adımı olarak değerlendirildi.

Ağrı Baro Başkanı Av. Mehmet Salih Aydın bu proje ile Ağrı da unutulmayacaklar listesine adını yazdırmaya aday olarak görüldü.

banner47
Ağrı Barosu'nun sürece ilişkin paylaştığı basın metninde şu ifadelere yer verildi;

Türkiye Barolar Birliği tarafında 11.01.2020 günü ,Ağrı Barosu İdari ve Sosyal Tesis ihalesi yapıldı.1 yıl önce Ağrının en gözde bölgesinde 2 dönüm olarak Arsası satın alınan ve Proje ihalesi de yapılan tesisin İnşaat ihalesi yapıldı.

Türkiye Barolar Birliği Avukatlara gönderdiği mesajla Tesis İnşaat ihalesinin bilgisini paylaştı.

TBB tarafında inşaat ihalesi yapılan ve Mart ayında temelleri atılacak olan ,Ağrı Barosunun yıllardır özlemini çektiği İdari ve Sosyal Tesis içerisinde Baro Başkanlık Makamı,İdariBirimler,KonferansSalonu,SeminerSalonu,Lokal ,CafeRestorant ve Otopark bulunacaktır.

Ağrı Baro BaşkanıAv.Mehmet Salih AYDIN yapmış olduğu açıklamada ,’’İdari ve Sosyal tesisimizin arsa alımından, inşaat ihalesine kadar olan süreçte bizde desteğini esirgemeyen başta Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof.Dr.Metin FEYZİOĞLU ve TBB Yönetimi ile yine desteğini esirgemeyen tek gayeleri Ağrı Barosuna ve meslektaşlarımıza hizmet olan Ağrı Barosu Yönetim Kurulu,Disiplin ve Denetleme Kurulu ile Tbb Delegeleri ile Baromuzdaki meslektaşlara teşekkür ederek,Tesisin Baromuza ve Meslektaşlarımıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2021, 15:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Serhat
Serhat - 3 yıl Önce

Allah kendilerinden razı olsun hayırlı olsun Salih beyi uzaktan tanırım kendilerini tebrik eserim zamanında sırf onun için akpye oy vermişliğim bile var Birgün gidip çaylarını içip tanışacam inşAllah bir arkadaş ortamında nihatın Kardeşi olduğunu duyunca çok üzüldüm çünkü ortamda böylesi mükemmel bir insanın hem siyasi hem mesleki hayatına çok zarar verildiğini insanlar üzülerek saatlerce konuştuklarına şahitlik ettim kıymetli abim şu kardeşini Allah rızası için kendinden bulunduğun totlumdan uzaklaştır çok kaliteli bir insansın selametle kal

Saldiray Çözer
Saldiray Çözer - 3 yıl Önce

Ben sizin gibi düşünmüyorum. Fikir yerine reklam gibi duruyorsunuz. Haber yerine kek tarifi yazanlardan farkınız yok.

SIRADAKİ HABER