Ağrı da Yeni Bir Sağlık Rezaleti

Ağrılılar Ağrı Devlet Hastanesinden Ölüme sevk ediliyor.

Ağrı da Yeni Bir Sağlık Rezaleti

Ağrı da yeni bir sağlık rezaleti yaşandı.

10 Haziran 2018 de açılışı yapılan Ağrı Devlet Hastanesinde Ameliyathaneler tadilatta olduğu için hastalar evlerine gönderiliyor.

Geçtiğimiz yıl İl Sağlık Müdürü Ali Bulut tarafından inşaat halinde iken hizmete açılan Ağrı Devlet Hastanesinde hastaların hayatını hiçe sayan uygulamalar devam ediyor.

İnşaatı tamamlanmamış Hastanenin açılışının üzerinden 1 yılı aşkın zaman geçmesine rağmen eksikler giderilemediği için Ağrılılara ölüme terk ediliyorlar.

Ağrı Devlet Hastanesinin Ameliyathaneleri tadilata alındığından Ağrı da acil dışında ameliyatlar gerçekleştirilemiyor.

Geçtiğimiz Cuma günü üroloji servisine yatırılan bir hasta durumunun ağır olmasına rağmen Doktor tarafından ameliyathanelerinin tadilatta olduğu gerekçesi ile taburcu edilerek evine gönderildi.

Böbrek taşları nedeni ile hastaneye yatırılan hastanın durumuna ilişkin Uzman Hekim ’’Hastanın durumu ciddi değerler yüksek ameliyat etmemiz gerekir ,aksi takdirde böbrekleri kaybetme riskimiz var ama ameliyathanemiz tadilatta olduğu için ameliyatı gerçekleştiremiyoruz’’dedi.

Ameliyathane olmadığı için Ameliyatı gerçekleştiremeyeceklerini vurgulayan Doktor hasta yakınlarına hastayı eve götürmelerini ve hastayı en erken 12 Temmuz Cuma günü ameliyathanenin tadilatının biteceği gün ameliyat edebileceklerini söyleyerek taburcu etti.

Çaresiz aile ameliyatı gerçekleştirilemeyen hastasını evine götürerek şifa aramaya başladı.

Siyasetin ve bürokrasinin torpillisi Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Bulut’un Ağrı sağlık kurumlarında oluşturduğu derin tahribat devam ederken bürokrasi ve siyaset kurumları suskunluğunu sürdürüyor.

Ağrılılar Ağrı Devlet Hastanesinden Ölüme sevk ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2019, 13:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Faruk Saçan
Faruk Saçan - 5 yıl Önce

İnsanlar müsrehak oldukları hayatı seçerler. Kim ve kimleri tercih ettilerse çareyi orda arasınlar.

AĞRILI
AĞRILI - 5 yıl Önce

EN BAŞTA HABERİ BAŞLAYIŞ ŞEKLİN YANLIŞ HASTANE BU DURUMDA İKEN SAYIN VEKİL BİR AN ÖNCE HASTANE AÇILSIN DEDİ VE KİMSEDE HASTANEYİ ZORLA AÇMADI ÇAMUR AT İZİ KALSIN

Vatancı genç
Vatancı genç - 5 yıl Önce

Ali bulut ve ekibi bunu bilerek teslim aldılar hastane müdürü de bunlara ortak hep beraber hastaneyi yapan şirketten para aldılar siyasetle alakası yok bizzat ekrem beyi kendileri çağırmış gel hastaneyi taşıyacağız açacağız diye

Efsunn
Efsunn - 12 ay Önce

Yok aga düzeldi buralar ya

SIRADAKİ HABER