Ağrı da Yılın Öğretmeni Recep Kasar Oldu

Ağrı da 2020 yılı Yılın Öğretmeni Ünvanına Recep Kasar layık görüldü

Ağrı da Yılın Öğretmeni Recep Kasar Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından   her yıl düzenlenen programla "Yılın Öğretmeni " ünvanı bu yıl Ağrı İbrahim Çeçen İlkokulu Müdür Yardımcısı Recep Kasar'a verildi.
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamalarında kendisi için hazırlanan plaketle birlikte yılın öğretmeni ödülünü alacak.2020 Yılın Öğrermeni ödülüne hak kazanan Recep Kasar her yıl Ankara da düzenlenen programın salgın  nedeni ile interaktif ortamda hazırlanması nedeni ile  Milli Eğitim Bakanı  Ziya Selçuk'unda katılması planlanan programa interaktif olarak bağlanması bekleniyor.

Yaklaşık 40 yılını eğitim camiasına vermiş, Ağrı’ya  sayısız ödül ve madalya kazandırmış olan Recep KASAR’ın bu ödüle layık görülmesi meslektaşları tarafından sevinçle karşılandı. 

banner47
Recep KASAR, beden eğitimi öğretmenliği yıllarında okulunu ve Ağrı’yı temsilen birçok atletizm yarışmasına sporcu hazırlamıştır. Yetiştirdiği öğrenciler, il birincilikleri, bölge birincilikleri ve Türkiye birincilikleri kazanmıştır. 

Aktif olarak ilimizde izcilik faaliyetlerini yürüten KASAR, Türkiye İzcilik Federasyonu Ağrı İl Temsilciliğini yürütmektedir. Her yıl Ağrı’da, Türkiye genelinde ve Yurt dışında düzenlenen birçok kampa, onlarca çocuk ve gencin katılmasını sağlamaktadır.

Recep KASAR kimdir?

1959 yılında Ağrı Merkez Aşağı Küpkıran köyünde doğdu. Naci Gökçe lisesini ve Atatürk üniversitesi Ağrı Eğitim Enstitüsünü  okudu. 1979 yılında öğretmenlik görevine başladı. Mardin ilinde üç ay görev yaptıktan sonra Ağrı ili Aşağı Küpkıran Köyü İlkokulu, 15 Nisan İlkokulu, Şehit Hikmet Koman İlkokulu,75.Yıl İlkokullarında çalıştı. 2012 yılı itibariyle öğretmenliğe Ağrı İbrahim Çeçen İlkokulunda devam eden KASAR, halen aynı okulda müdür yardımcısı olarak görevini yürütmektedir. Meslek hayatına sayısız atletizm yarışması, İzcilik faaliyetleri ve birçok sosyal alanda başarı sığdırmıştır. Meslektaşları tarafından güler yüzlü ve sabırlı bir ‘Meslek Büyüğü’ olarak tanınan Recep KASAR Ağrı’da yüzlerce öğrencinin ‘Recep Hoca’sı olarak tanınmaktadır.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2020, 10:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çiğdem deniz
Çiğdem deniz - 3 yıl Önce

Benim canım ilk okul öğretmen yüreği çok güzeldir☺️❤️

Ahmet okta
Ahmet okta @Çiğdem deniz - 3 yıl Önce

Kesinlikle gördüğü en iyi öretmenlerden biri çocukla çocuk büyükle büyük olan hocamız hakın ödenmez saygılar

taner karaoğlan
taner karaoğlan @Çiğdem deniz - 3 yıl Önce

tebrik ederim HAYIRLI olsun

Yigit Aykut
Yigit Aykut - 3 yıl Önce

Benim ilk okul müdürüm

SIRADAKİ HABER