Ağrı Spor Karıştı

Ağrı Spor skandal bir karara imza attı

Ağrı Spor Karıştı

Ağrı 1970 Spor Kulübü görülmemiş bir karara imza attı.

Ağrı 1970 Spor Kulübü play of maçlarında açıkladığı pirimi futbolcularına ödemedi.

Parasını isteyen futbolculara paralarını istedikleri için disiplin suçu verdi ve ödeme yapmam kararı aldı.

Ağrı Spor Kulübü yönetimi tarihte benzeri olmayan bir kararla takımı 3. lige taşıyan futbolcularının hakkını gasp etti.

banner47
Yaşanan olayları hakkını alamayan futbolcu Rıdvan Kaval sosyal medya hesabından duyurdu.

Rıdvan Kaval açıklamasında ; ‘’Arkadaşlar öncelikle hepinizin yorumuna düşüncesine saygı duyuyorum,ama bizim bunu paylaşmamızdaki gerekçe final maçından 2 gün önce gelindi bize bir prim açıklandı.Bu prim kişi başı 20 bin TL dir.Final maçını aldıktan sonra en fazla sizi 2 hafta bekleticem sonra paranızı vericem dendi,söz verildi bize. Şampiyon olduktan sonra prim 10 bin TL ye düşürülmüştür.. Aradan bir buçuk ay geçti,yönetici dediğimiz insanları arıyoruz para ne oldu diye ? Kimse telefonlara cevap bile vermiyor, tenezzül edip geri bile dönmüyorlar.Biz hakkımızı arıyoruz. Arkadaşlar bu yaptığımız açıklama ne ağrı halkına nede ağrının taraftarına değildir.Seyircimiz ve taraftarımız her zaman başımızın tacı. Biz hakkımızı arıyoruz ve yöneticilerimize sesleniyoruz 2018-2019 sezonunda ağrıspor1970 kulübünde yöneticilik yapan ve kulüp başkanından hakkımızı istiyoruz sadece bu. Böyle bilinsin.’’demişti.

Futbolcuların paylaşımının ardından Ağrı Spor yönetimi skandal karar imza attı.

Ağrı 1970 Spor Kulübü aldığı kararı sosyal medya hesabından duyurdu.

Yönetimin aldığı Skandal karar metni şu şekilde;

AÇIKLAMA|
Bilindiği gibi geride bıraktığımız sezonu şampiyon tamamlayarak 3.lige çıktık. Sezon boyunca hiçbir şartta futbolcularımızı maddi anlamda zor durumda bırakacak kararlar almadık, ödemeleri de düzenli yaparak sezon sonunda hiçbir futbolcumuzun alacağı kalmayacak şekilde ligi tamamladık. Yani ligin son maçının ardından hiçbir futbolcunun alacağı kalmamıştır. Ligi lider bitirmemizin akabinde Play-off maçları oynadık, bu maçlarda ise şampiyonluk primi olarak kulübümüz gücü oranında belli bir bütçe ayırmıştır, bu'na ilave olarak Belediye, Valilik gibi kurumlar ve birkaç iş adamı da prim sözü vermiştir, Totalde oluşan bütçe şampiyonluk primi olarak futbolcularımıza açıklanmıştır. Şampiyonluğumuz sonrasında ise kulübümüzün üzerine düşen miktarda futbolculara prim ödemesi yapılmıştır. Ancak Valilik, Belediye ve İş adamları henüz bir ödeme yapmadığından futbolculara aktarım yapılmamıştır. Gelinen noktada; iç transferde anlaşmadığımız bazı futbolcuların durumu kötüye kullandığı ve art niyetli olduğu görülmüştür. Başından itibaren belirtilen rakamın arkasında durduk ve ödemelerin mutlaka yapılacağını kendilerine beyan ettik, en son Malili golcümüz Koneye ilave ödeme yapılarak işlerinin görülmesi sağlanmıştır. Ancak yapilan talihsiz açıklamaların ardından; şampiyonluk ödemesinin bir kısmından ibaret olan bahse konu ödemeler, sosyal medya hesabından açıklama yapan futbolculara disiplin cezası olarak yansıtılarak ödeme yapılmama kararı alınmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyrulur.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Agri04haber
Agri04haber - 5 yıl Önce

Bu sitenin sahibi değerli kardeşim takım açıklama yaptı sen ise takımı kötüleyen tek ağrı haber sitesisin. Takım diyorki biz parayı inkar etmiyoruz. Vereceğiz. Haklı olarak'da diyorlar ki şampiyonluk primi yoktur, biz sezon başında peşinatlarını, maç başlarını ve galibiyet beraberlik primlerini verdik. Şampiyonluk primi ise insaniyetife bağlıdır ama ağrıspor klibü biz vereceğiz yinede dedi. Gidip wordpress tabanlı yada hazır site satın alıp memleket takımını kötüleyen tek haber sitesi olarak ne yapmaya çalışıyorsunuz?

SIRADAKİ HABER