Ağrı Takımı İçin Kenetlendi

Taraftar Guruplarının direnişi meyve vermeye başladı

Ağrı Takımı İçin Kenetlendi

Ağrı 1970 Spor'un ligden çekilmesinin gündeme geldiği süreçte taraftar gurubu Barikat 04 ün direnişi sonuç vermeye başladı.Ağrı esnafı takıma destek olmak adına bağış kampanyası başlattı.

Ağrı Kasaplar Birliği adı ile kasap esnafı ilk bağış yapan gurup oldu.Ağrı Spor'a destek çağrısında bulunan kasaplar durumu sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştılar.

Sosyal Medya hesabından yapılan duyuruda

''DUYURU
Âğŕı kasaplar birliği olarak,
İlimizin tek takımı olan âğŕı 1970 spor kulübünün maddi sıkıntılar yüzünden kapanma derecesine gelmiştir biz kasap esnafları olarak yardım kampanyası başlatmış bulunmaktayız. 
Diğer esnaf arkadaşlarımızın da aynı hassasiyetini göstermelerini bekliyoruz 
ÂĞŔI SPORA sahip çıkalım. 
Saygılarımızla.'' ifadelerine yer verilirken Esnaflar aralarında topladıkları 3000 Türk Lirası bağışta bulunarak Ağrı Spor'un hesabına yatırdıkları dekontu paylaştlar.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Necati edemen
Necati edemen - 6 yıl Önce

Yazık günah ağrılı olmama ragmen ağrıda resmi kurumda çalışıyorum peki kurumlardan baslıyarak kampanya yapılırsa üzerime düşeni fazlasıyla yapacam kasapların yaptıği yardım az SAYGILARIMLA

cahit   ates
cahit ates - 6 yıl Önce

Kocaelinde yasiyoruz burda ne bir Agri dernegi yok varda yok 80 agrili var Agri spor icin hic bir girisimde olan yok belangaz agri

???????????
??????????? - 5 yıl Önce

Hani para hani yönetim hani taraftar hani malzeme hani tesis. 1970 ağrıspor Layık olduğu yerde

SIRADAKİ HABER