Ağrı Valisi Elban'a Açık Mektup

Ağrı Valisi Süleyman Elban'a Dr Ali Bulut sorusu

Ağrı Valisi Elban'a Açık Mektup

Vali Elban’a açık mektup Ağrı Valiliğine atanmanızın hemen ardından Ağrı Belediyesi Kayyum’u olarak ta icraatlarınızı yakından takip ettik . 


Bu satırların sahibi olarak şahsınıza şükranlarımızı ileten yazılarda kaleme aldık sitemlerimizi sunduğumuz haberlerde yayımladık. 


Daha önce tüm basın mensupları ile birlikte bulunduğumuz bir toplantıda Ağrı İl Sağlık Müdürü Ali Bulut’a dair şikâyetlerimizi iletmiş ve tarafınızdan gereğinin yapılacağı sözünü almıştık. 


Bugün gelinen noktada yerel seçimler münasebeti ile ara verdiğimiz sağlık müdürlüğü keşmekeşini artık size yazılı olarak ta sunma ihtiyacı hissettik. Ki bu sözünüzü tarihe tanıklık etsin diye haberleştirdiğimizde hatırlatmak isterim. Yerel basının haberleştirdiği satır aralarında Ağrı Eski İl Sağlık Müdür Ali Bulut’a ilişkin tüm yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarına karşı bir girişiminizin olmadığı düşünülmektedir. 


Ağrı İl Sağlık Müdürü Ali Bulut’un görevden alınmasının Ağrı yerel basınında geniş yer bulmasının dikkatinizden kaçmasının imkansız olduğu bilincindeyim. 


Tüm kurum ve kuruluşları ile birlikte herkeste bunca rahatsızlık hissi oluşturan şahsın hemşericilik olgusu üzerinden tarafınızdan korunduğu yönünde bir çok iddiaya da şahitlik etmiş biri olarak kamuoyu adına sormak istiyorum.

Sözde İslamcı kimliği ile kurumuna teftişe gelen müfettişleri meyhane köşelerinde misafir eden bu Müfteri Ali Bulut ve ekibinin bugüne kadar gerçekleştirdiği ihalelere ilişkin iddiaları araştırması için farklı bir müfettiş görevlendirilmesi talebinde bulunacak mısınız? 


Yine Ali Bulut’un kendisine dair yaşanan olumsuzlukları uzlaşı , rüşvet ,telkin ve teklifleri ile bertaraf etme timi olarak görev yapan ekibini tasfiye edecekmisiniz?

Yoksa aynı keşmekeşin sürdürülmesi ve isyanların susturulmasını seyretmeklemi yetineceksiniz ?

YORUM EKLE
YORUMLAR
dilaver aksoy
dilaver aksoy - 5 yıl Önce

balık baştan kokarmış. memleketin sahibi olmayınca adam hırsız mırsız bakmadan kendi adamını korumuş.bu ayıp ağrılı siyasilere yeter. ankarada etkiniz yok biliyoruz bari memleketinizde biraz olsun yazıklar olsun..

sen
sen @dilaver aksoy - 5 yıl Önce

Ya ağrının sahibi var ağrının sahibi ağrılılardır çünkü ağrını sahibi ağrıdan giden siyasetçiler değildir herkes kendi yolunu cizmiş gidiyor onun için ağrıya biz sahip çıkacağız

yorumları yayınlanmayan
yorumları yayınlanmayan - 5 yıl Önce

Acep kimin menfaatine ters geldiki memleket bu adama saldırıyor diğer kamu idarecileri niye göremezsiniz bakın ne pis kokuları çıkar

ağrılı
ağrılı - 5 yıl Önce

birde ağrıda ali bulutun yakaladığı hırsızlıkları yaz Ali bulutun yakaladığı adam emeliyat olmadan ameliyat olmuş gibi gösterilip rapor verilmesi yaz SGK yı trilyonlarca dolandıranları yaz birazda memlekette dönen şerefsizlikleri yaz bunların Türk adaletinde görülen davalar ve olaylardır ama nedense hiç biriniz haber yapmıyorsunuz, yolsuzluk yapmayını devletini soymak istemeyeni işten çıkaranları yaz hepsi belgeli ve ispatlıdır

Ağrılı004
Ağrılı004 @ağrılı - 5 yıl Önce

Kendi adamlarını kayırmayı mı anlatalım Yoksa kendi torpilli adamlarının işe gelmemesini mi dışarılarda yani başka memleketlerde sürtmesini mi sende o torpilli adamlardansın madem ameliyat olmadığını yazmışsın ıspatlasaydı o zaman neden ıspatlamadı yoksa onunda sahte raporları vardı

Ya hehe
Ya hehe - 5 yıl Önce

Ya hehe, inandık. Usulsüz ihale alamadınız diye ne yüklendiniz adama. Meyve veren ağaç taşlanır.

agrı sevdalısı
agrı sevdalısı - 5 yıl Önce

yazıklar olsun diyerek başlamak bu memleketin kaderinin bu kadarda kötü olması ve gelen gideni aratır misali herzaman böyle her kim olursa olsun siz gazeteciler bu cesurlugu gösterip hırsızlık yolsuzluk adam kayırma rüşvet herne haksızlık oluyorsa yazarsanız sizleri ayakta alkışlamak isteriz ama ne yazıkı sizde adam kayırıyorsunuz bu memleket daha nelere şahit olaçak yazmayı unutmayın sayın gazeteci arkadaşlar bu miletin agrının sesi nefesi olun selam saygılar

SIRADAKİ HABER