Ağrı'ya Şehit Ateşi Düştü

Ağrılı asker suriye rejim güçlerinin saldırıları sonrasında şehit oldu

Ağrı'ya Şehit Ateşi Düştü

Ağrı'nın Tutak İlçesi nüsusuna kayıtlı Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Adem Turnç  Suriye rejim güçlerinin saldırıları sonrası şehit oldu.

Adem Tunç'un şehadet haberi bugün sabah saatlerinde Ağrı'nın Tutak ilçesi Köşk Köyünde yaşayan ailesine bikdirildi.

SURİYE'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin, Gerginliği Azaltma Bölgesi'ndeki 10 numaralı gözlem noktasına düzenlediği havanlı saldırıda şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Adem Tunç'un (26), Ağrı'nın Tutak ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.
 Adem Tunç'un şehit olduğu haberi, Ağrı'nın Tutak ilçesine bağlı Köş köyündeki ailesine ulaştı. Acı haberi sabah saatlerinde yetkililerden alan aile bireyleri, gözyaşlarına boğuldu. Şehit evine Türk bayrağı asıldı. Yakınları ve komşuları taziye için şehit evine gelmeye başladı.
Şehit  Adem Tunç'un cenazesinin bugün saat 13.00'te Ağrı'ya getirileceği ve düzenlenecek törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2019, 10:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çelik Daştan
Çelik Daştan - 5 yıl Önce

Aziz Şehitlerimize Allah Rahmet etsin Cennet mekan olsunlar İnşAllah. Gazilerimize Allah acil Şifalar ve uzun ömürler versin. Şehitlerimizi,Gazilerimizi Katlettirenleri,İstismar edenleri,bu alçakların Şarlatanlıklarını Vatan,Millet,Ulus Perver ağızlarıyla yapıp,Aziz Ulusumuzu,Aziz Milletimizi kasıtlı olarak kendilerinin yarattıkları Kaoslarda Şaşırtıp dikkatlerini farklı yönlere çekerek İhanetlerine dah geniş bir hareket alanı kazandıranlarla Azizi Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Katledenleri Allah Kahretsin İnşAllah.

SIRADAKİ HABER