Ağrıda Sağlık Rezaleti

Ağrı da sağlık skandallarının sonu gelmiyor.

Ağrıda Sağlık Rezaleti

Ağrı İl Sağlık Müdürlüğündeki keşmekeş devam ediyor .Siyasetin ve bürokrasinin sağıra yattığı Ağrı da hastalar yeterli sağlık hizmeti almadığı gibi insani muamelede görmüyorlar.

23 Mayıs 2019 tarihinde geçirdiği beyin kanaması sonrası vücudunun sağ tarafı felç olan aynı zamanda göreme yetisini kaybeden  71 yaşında ki M.Y aynı zamanda kalp yetmezliği de yaşıyor.

Rutin kontrol dönemlerinde Evde Bakım Birimi tarafından Ağrı Devlet Hastanesine ambulansla getirilip götürülmesi gereken hasta getirildiği ünitede kaderine terk ediliyor.

Yatalak hasta M.Y nin yakınları kontrol gününden 2 gün önce ilgili birimi arayarak durumu bildiriyoruz,evden hastaneye taşınan hastamız hastanede ilgili birimde bırakılarak kaderine terk ediliyor.Normal şartlarda eve de sedye ile ( ambulans) taşınması gereken hastayı her seferinde bir araca karga tulumba yükleyerek götürmek zorunda kalıyoruz.

Siyasetçiler Ağrı ya ambulans getirdikleri müjdesini verirken Ağrı Devlet Hastanesi yetkilileri ambulans yok diyerek bizleri mağdur ediyorlar,dedi.

Ağrı İl Sağlık Müdürlüğünde yaşanan bu keşmekeşliğe bürokrasinin ve siyasetin daha nekadar seyirci kalacağını sabırla beklemeye devam edeceğiz.

Ağrılıların sağlık alanında tek umudu hizmetin yetersizliği nedeni ile üst düzey ziyarette yaşanması olası bir ölüm olarak görülüyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2019, 20:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sağlıkçı
Sağlıkçı - 5 yıl Önce

Memleketin sahibi yok 112 acil başhekim ve amiri değişmesi lazım tecrübeli şoför alınsın sağlık müdürlüğü de yarısı iş yapmıyor disiplin yok herkes müdür sanıyor kendini sayın cumhur başkanı bunları müfettiş yolla görsünler degisilsin hepsi

Hulya aksyo
Hulya aksyo - 5 yıl Önce

Hizmet sifir kizim olarin yuzunde oldu

Kübra yıldız
Kübra yıldız - 5 yıl Önce

Yıllardır bu hiç değişmedi maalesef

volkan
volkan @Kübra yıldız - 4 yıl Önce

sende hiç değişmedin halen çok güzelsin

murat adıman
murat adıman - 5 yıl Önce

baş hekim duktor personel deyşmsi lazım hastane çok pis ve bazen saat 17.00 kadar sana sıra gelmiyor

MAZBATA
MAZBATA - 5 yıl Önce

belki dayakta atmışlardır.

Ferhat
Ferhat - 5 yıl Önce

Ya okadar bakan geliyor bu rezilikleri yolsuzlukları niye kimse anlatmıyor

vatandaş
vatandaş - 5 yıl Önce

hastane yandaş dolu kimse çalışmıyor calistirilamiyor temizlik yok,hizmet yok,AKP 'liler vatandaşa bağırıyor çağırıyor yönetim çaresiz ulan siyasetçilerin yalvar işe gir sonra doğallık yap bunun hesabını millet sandıkta sorar

Murat yıldırım
Murat yıldırım - 5 yıl Önce

Can amcam


SIRADAKİ HABER