Ağrılılar Sağlıklı ,Sağlık Hizmeti İstiyor

Korkuyor, hastaneye gidemiyoruz

Ağrılılar Sağlıklı ,Sağlık Hizmeti İstiyor

Ağrı da önü alınamayan salgın sürecinde vatandaşlar Ağrı Devlet Hastanesine gitmekten korkuyor.

Vatandaşlar salgın sürecinin başlangıcında endişelerini dile getirerek kapatılmış olan Ağrı Yaşam Hastanesinin tam teşekküllü bir hastane olması nedeni ile salgınla mücadelede sırasında merkez olmasını talep etmiş dönemin Ağrı Valisi Elban’da ihtiyaç duyulması halinde bu planı harekete geçirebileceklerini ifade etmişti.

Seyahat kısıtlamasının sona ermesinden sonra Ağrı da önü alınamaz bir tırmanış gösteren Corona Virüs nedeni ile hastaneye gitmekten korkan vatandaşlar genel sağlık hizmetleri ile salgın mücadelesinin aynı binada yapılmasının önüne geçmek için Özel Yaşam Hastanesinin ivedilikle hizmete açılmasının gerekliliğine vurgu yaptılar.

Ağrı da salgın nedeni ile Ortopedi ameliyatlarının bile ilçelere sevkinin ardından tedirginlikleri artan vatandaşlar İl Sağlık Müdürü ve Ağrı Valisinin konuyu ivedilikle çözüme kavuşturmasını bekliyorlar.

Özellikle KYK ya bağlı yurtların salgınla mücadelede yeniden devreye girmesine tepkili olan vatandaşlar salgınla mücadele eden vatandaşların otele değil tedavi merkezine ihtiyaç duydukları ve Ağrı Devlet Hastanesinin de içinde bulunduğu durumdan kaynaklı olarak hastaneye gidemediklerini bu sebeple hizmetin ayrılarak Özel Yaşam Hastanesinin değerlendirilmesini istediler.Vatandaşlar Ağrılı siyasilere de konuya duyarsızlığından dolayı sitem ederek ,’’tabela değiştirip Hastane olunmaz içinde bulunduğumuz durum ciddi manada risk içeriyor Ağrı’ya gerçekten hizmet etmek istiyorlarsa sesimize kulak vermeleri çektirdikleri fotoğraf karelerinden daha kıymetli bir propaganda aracı olur ‘’ düşüncesini paylaştılar.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2020, 13:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vicdan
Vicdan - 4 yıl Önce

Elimizi vicdanımıza koyalım konuşalım. Hastahane gerçekten ne kadar verimli çalışıyor. Hastalar hala Erzurum’a sevk ediliyor. Hala çoğu ünite yok.
Bu yüzden vicdanımızın sesini duyalım ona göre konuşalım. Memlekete verimliliğin dini dili rengi olmaz hizmet ister halk...

SIRADAKİ HABER