Ağrılılardan Aras'a Elektrik Tepkisi

Ağrılılar sıklıkla yaşanan elektrik kesintisine sosyal medya üzerinden tepki verdi

Ağrılılardan Aras'a  Elektrik Tepkisi

Ağrılılar Aras Edaş tarafından elektriklerinin sıklıkla kesilmesi üzerine sosyal medya hesaplarından isyan etti.

Ağrı'nın Yüzüncüyıl Mahallesinde Nisan ayından  beri sıklıkla yaşanan elektrik kesintilerine isyanını sosyal medya hesaplarından duyurdular.

Yüzüncüyıl Mahallesi sakini vatandaş sosyal medya üzerinden gösterdiği tepkinin ardından sitemize şu açıklamalarda bulundu;

100. Yıl mahallesi Nisan dan beri günde enaz 2 defa kesinti oluyor bu kesintiler saatler sonra çözülüyor. Haziran v e Temmuz aylarında da kesintiler hat safhaya ulaştı.Bunun üzerine Aras Edaş Ağrı İl Müdürü ile görüştüm müdür bey bize elektirik enerjisini Tekstil Kent'e aktardıkları için kesintilerin yaşandığını söyledi.

Bu kesintiler nedeni ile fazlası ile mağdur oluyoruz çoluk çocuğumuz karanlığa mahkum oluyor bizde işyerlerimizde elektrik kesintisi sebebi ile iş yapamaz durumdayız,buradan yetkililere seslenmek istiyorum sizlerin refahı bizim karanlığımızdan dahamı kıymetlidir bu asırda bize yaşattığınız bu zulüm Allah'tan revamıdır?,dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adil
Adil - 5 yıl Önce

Sadece yüzüncü yıl değil ağrının yüzde 80 inde böyle verem ettiler resmen tüm işlerimiz aksak gitti ve hala devam ediyor ve öylede devam edeceğini düşünüyorum Allah(cc) sorsun hesabını ne diyelim adamlar zorba başka laf söylemek bile boşa gider fakat herkesin farkında olduğunu bilmeleri gerekiyor.

SIRADAKİ HABER