Alkışlar Vali Elban'a

Vali Elban'ın icraatları bakan ziyaretini gölgede bıraktı

Alkışlar Vali Elban'a

Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman’Elban’ın gurur günü

Ağrı Valiliğine atanmasının hemen ardından Ağrı Belediye Başkanlığına Kayyum görevi tevdi edilen Vali Elban bugün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı temel atma ve açılış törenlerinde Ağrı’nın gündemine damgasını vurdu.

Vali Elban’ın 2 yıl gibi kısa bir sürede Valilik ve Ağrı Belediyesi adına sürdürdüğü projelerin açılış ve temel atma töreni karnaval havasında geçti.

Elban’ın tevazuyu elden bırakmadığı günün tamamında İçişleri Bakanı Soylu projelerin tamamını inceledi. Jeotermal su ve Tekstil Kent Projeleri ile istihdam sağlayan Elban’ın 18 işyeri olarak planladığı Hanımeli Çarşısına da şuana kadar 270 talebin olduğu içişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından açıklandı.

Vali Elban 4 yol kavşağındaki battı çıktının açılışının ardından misafiri Soylu’ya bu kez Ağrı Kent Park’ı (millet parkı) gezdirdi.Burada Vali Elban Bakan Soylu’ya bilgi aktarırken nehirde bir tekne ile gezinti yapılabileceğini resmeden bir gösteride sunuldu.Bakan Soylu’nun Ak Parti İl Başkanlığını ziyaretinin ardından Vali Elban Bakan Soylu’yu yeni belediye hizmet binası inşaat alanına götürerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.Bakan Soylu kesim için hazırlanan koç’u bağışladı kesilmesine müsaade etmedi.

Elban ve Soylu daha sonra Cumhuriyet Caddesi esnafını ziyaret etti. Ziyaretin ardından Soylu kentten ayrılırken 4 yol kavşağında Süleyman Elban’a vatandaşların gösterdiği ilgi güne damga vuran olay olarak kaldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat
Murat - 5 yıl Önce

Bencede Allah razı olsun sayın valimizden Ağrıyı Güzelleştirdi bilhassa akşamları Ağrı daha çok zevk veriyor Allah Razı olsun Sayın Valimizden

ağrılı
ağrılı - 5 yıl Önce

Allah razi olsun ondan.ayrım gözetmeden hizmet etti. inşaAllah davam eder.

Cuma bey
Cuma bey - 5 yıl Önce

Ağrı valimizden kisa bir süre içinde agriya sunmuş olduğu katkilarinda kendi adıma ve ağrılılar adına kendilerine çok tesekurederim . Kendilerinde beklentimiz fasla. Ağrı valisi ve beldeye baskanı Yanı sıra milletvekili sıfatıyla kendilerini guruyoruz.cumku gecmiste bugune kadar seçimle başa gelenlerin bir mığ kadar fayda sağlanmadığı düşüncesindeyim Sayin Suleyman ELBAN bey efendi umuyorum Daha uzun süre kalması memleket hayrına olur Saygılarımla.....

sanayi yolu uzerinde
sanayi yolu uzerinde - 5 yıl Önce

sayın valim siz firat mh çihan ap tokiye dahil edin size guveniyoruz

SIRADAKİ HABER