Anjio Yine Can Aldı

duyarsızlık can almaya devam ediyor

Anjio Yine Can Aldı

Ağrı eşrafından Bekir Kılıç’ın oğlu Kılıç Oto Galerinin sahibi Metin Kılıç bu gece geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.

Yıllardır Ağrı da Anjio ünitesinin olmaması nedeni ile yaşamını kaybedenler kervanına Metin Kılıç ta katıldı.

Kılıç saat 23:30 sularında geçirdiği kalp krizi sonrası getirildiği Ağrı Devlet Hastanesi nde anjio ünitesi bulunmadığı için yaşama veda etti.

Hükümet kanadının siyasileri Ağrı da şova devam ederken insan hayatının hiçe sayıldığı gerçeği bir kez daha yüzümüze çarpıldı.

AKP nin şovmen siyasetçilerinin umursamazlığı genç yaşta bir insanın daha yaşama veda etmesine neden oldu.

Derdi sadece koltuk olanların güç savaşında kaybeden yine Ağrılı oldu.

Metin Kılıç kalp krizi sonrası Anjio ünitesi bulunmayan Ağrı Devlet Hastanesinde yaşama veda etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet tayhan
Mehmet tayhan - 5 yıl Önce

Devletimiz her zaman 18 yaşındadır ama siyasi hiçlerimizde sıkıntı var Bugün millet vekilimiz ekrem bey istese devlet hemen anji merkezini hemen kura bilecek bir güçte eyer istenmiyorsa Allah bildiği gibi yapasin

Ağrı
Ağrı - 5 yıl Önce

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Geçen biri twiter üzerine milletvekiline yazmıştı. Anjio unitesi yok diye. Keske insanlar ölmeden hastanenin eksikleri tamamlansa.

Sinan Tekeş
Sinan Tekeş - 5 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah

Ayhan bozdağ
Ayhan bozdağ - 5 yıl Önce

şerefsiz ler yazık bu halkın hiçbir bir zaman düşünmediniz

Kocaeli korfez
Kocaeli korfez - 5 yıl Önce

Oncekikle ALLAH DAN RAHMET DILERIM YAKINLARINA SABIR VERSIN MEVLAM
BIR AGRILI OLARAK 15 YILDIR KOCAELIDEYIM ORDA KI YASAM SARTLARINDAN DOLAYI GURBETE GELDIK VE KALDIK DONMEYI COK ISTEDIM AMA AGRI IHTIYAC OLUNUN NER VAR KI DONEYIM YAPILAN BINALAR OKULLAR VE YENI KURUM BINALARI ICI BOS BIR BETON YIGININDAN BASKA BISEY DEGIL KI 3 AY CALIS 9 AY KIS ISYOK GURBETE CIK IKI KURUSA CALIS ELDE BISEY YOK. UZUN LAFIN KISASI DEVLET BUYUKLERIMIZ NE DERLERSE DESINLER DOGUDAN BATIYA GÖÇ OLDUGU MUDDETÇE DOGU DA KALKINMAZ BATIDA ULKEMIZIN DOGUSUDA BATISIDA GUNEYIDE KUZEYIDE COK GUZEL MADEM NEDEN GOCLER SADECE BATIYA OLUYOR ONU BULUN ÇÖZÜN VE INSANLAR DOGDUYU BUYUDUGU TOPRAKLARDA YAŞAYIP YAŞATSINLAR ...

SIRADAKİ HABER