Astop ve Salih Aydın'a Samimiyet Testi

Astop ve Salih Aydın'a Samimiyet Testi

Astop ve Salih Aydın'a Samimiyet Testi

Ağrı Sivil Toplum Örgütleri Platformunun final konuşmasında ‘’Artık Ağrı da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’’ demişti Salih Aydın.
Kısa bir sürede iki kez sandıkta oylanan ve ASTOP seçimlerinde Ağrı Barosu Başkanlığında ki başarısını perçinleyen Aydın la propaganda sürecinde bir tesadüfle karşılaşmıştık.
Dağ gibi sorunları neşter değmemiş yaraları ile zor bir kentin mücadelesi içinde olacağının bilincindeydi Salih Aydın.
Çiçeği burnunda başkanın  kentteki mücadelesinin yaratacağı huzursuzluk kazanmasındaki mutluluğu gölgeleyecek  ölçüde büyük olduğunun da farkındayım .
Bu sebeple O gün toplantıda kelam ettiğimizi bugün mürekkebe bulama zamanının geldiği düşüncesi ile lafı fazla uzatmadan mevzuya girelim.
Sayın Aydın sizi  Ağrı’nın meselelerine en az bizim kadar vakıf olduğunuz bilinci ile adınızın önünde bir tirt olmaktan öte bir paye olarak eklenmesini arzuladığımız başkanlık sıfatının gereği yapacağınızı umut ederek samimi bir üslupla göreve davet etmek istiyorum.
Bizim göreviniz olarak telakki ettiğimizi reddetme hakkınız tabi ki var lakin bunun da varsa açıklamasını paylaşacağımızdan emin olmanızı gerektiğini bilmenizi istiyorum.
Sayın Aydın hepimizin malumu olduğu üzere sağlık hizmetleri alanında Türkiye’nin son sırasında bulunan ilimizde eski sağlık müdürü ve ekibi tarafından birçok yolsuzluk yapıldığı iddiası ayyuka çıkmış durumda sizin de sağlık müdürünün ayrılmasının hemen ardından yerel basın da çıkan haberlerle bu durumdan haberdar olduğunuzun bilincindeyim.
Ağrı Devlet Hastanesinin henüz yapım aşamasında geçici kabulünün yapıldığı da hepimizin malumu ki geçtiğimiz günlerde ameliyathanelere ilişkin yaptığımız haberden sonra konuyu araştırıp doğruluğunu teyit ettiğinizi de kendiniz ifade etmiştiniz.
Şimdi Hükümete yakın Sağlık-Sen’in de bir basın açıklaması ile’’ Türkiye’nin En Büyük Sağlık Ocağı ‘’  olarak duyurduğu Ağrı Devlet Hastanesini inşaat halindeyken hizmete açan ve bu yolla 550 bin Ağrılının sağlığını tehlikeye atan imza sahipleri ve uygulayıcıları için yine aynı zamanda örtbas edildiği iddia edilen yolsuzluk söylemleri için bünyenizde bulunan STK larla birlikte bir suç duyurusunda bulunacak ve yetkilileri göreve çağıracakmısınız.
Yoksa herkesin sağıra yattığı kenti yine sahipsizliğine mi terk edeceksiniz?
 Ağrı Basın Birliği mensubu olarak delegasyonu olduğum ASTOP ve Ağrılı kimliğimle ’’Artık Ağrı da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’’ ifadenizdeki samimiyetinize inancımın sarsılmaması dileği ile sizi ilgili konuda göreve davet ediyor,hayırlı olması temennisi ile başarılar diliyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER