Bir Hayali Düşlerken

Hayat bir sürü sürprizle dolu, kaybedilenler, kazanılanlar...

Bir yarışın içinde gibi her yeni güne koşuşturmamız.

Yoğunluğumuz, yorgunluğumuz hiç bitmiyor...

Herkesin bir başka telaşesi var, bir başka yaşama sebebi var.

Allah bana harika bir baba, anne ve abla ile yasamayı bahşetti. İyi niyetli bir eş nasip etti, dünyalar güzeli iki evlat. Hamdolsun.

Bir de bir kitabım olsun istedim, yıllardır yazıyorum. Bunların birleştiği bir eseri, bir evlâdı koyayım biriktirdiklerimin arasına istedim.

Güzel arkadaşlıklarım oldu, çok iyi dostlarım. Ama bir de kardaş biriktirmişim kendime. Hayallerimin elinden tuttu, var olsun.

Sevgili Ufuk Balkis kitap fikrimi duyunca hiç tereddüt etmeden kolları sıvadı ve bu yolda bana en büyük desteği vermekten geri durmadı.

Evet Aralık ayında şiirlerimden oluşan bir kitabım çıkıyor. “K/adın Aşk Olsun” isimli kitabımı Kadran yayınevinden çıkartıyorum. Bunun verdiği mutluluğun tarifi mümkün değil.

Hayat böyle işte hiç beklemediğiniz yerde küçük sürprizlerle mutlu eder. Yaşamak için bir başka sebebiniz daha var olur.

Bu sebeple asla olmaz demeyin hayallerinizin peşinden koşmaya devam edin, bir yiğidin evladı elbet tutacaktır hayallerinizin ellerinden...

YORUM EKLE
YORUMLAR
Naciye Yüce Şen
Naciye Yüce Şen - 5 yıl Önce

Öncelikle hayırlı olsun Mehmet bey,, Binlerce okuyucunuz, takipciniz olacaktır eminim, En büyük destekçiniz eminim dünyalar güzeli kalbi olan, Canım arkadaşım eşiniz Funda mmm dır, Yolunuz açık, Kaleminiz hep yazar olsun,,

Handan Dogan
Handan Dogan - 5 yıl Önce

İnşAllah ilk kitabın sana hayırlı uğurlu olsun ve şimdiden devamını nasip etsin diyorum emeğine yüreğine sağlık

Mazlum alanur
Mazlum alanur - 5 yıl Önce

Hayırlı olsun