Bu Haber İnşallah Doğru Değildir

E haber ajansından yürek burkan fotoğraf paylaşımı

Bu Haber İnşallah Doğru Değildir

Ağrı dan Yürek Burkan Görüntüler

E Haber Ajansı Ağrı da öğrencilerin sokakta kaldığını yazdı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğrencilerinin yurt sorunu nedeni ile dışarda kaldığı haberini yapan E Haber Ajansı yürek burkan bir fotoğraf karesi paylaştı.

Ajansın iddialarına göre KYK nın misafir öğrenci alımını sonlandırdı. Misafir öğrenci statüsünde kalan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencileri de kalacak yerleri olmadığı için hastane ,otogar ve otobüs duraklarında yatıp kalkmaya başladı.

Ağrı da ev kiralarının fahiş bir şekilde yükselmesinin ardından otelde kalacak ekonomik güce sahip olamayanların otobüs duraklarında uyuyan resimleri yürekleri burktu.

İlgili mercilerce habere henüz bir yalanlama gelmedi.

E Haber Ajansı’nın yaptığı haberin doğruluğuna ilişkin Ağrı Valiliği’nin ,Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörlüğü’nün,Ağrı Belediyesi’nin ve özellikle Ağrı KYK ‘nın açıklama yapması bekleniyor.

E Haber Ajansı'nın haberi şu şekilde ;

AĞRI (e-ha) Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde okuyan yerli yabancı demeksizin Ağrı'daki onlarca öğrenci ayını durumda.

e-Haber Ajansı (e-ha) Muhabiri Yılmaz Efe'nin bildirdiğine göre Ağrı'da KYK yurtlarını kapatınca ev kiraları 1000 ile 1500 lira aralığında oldu. Maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin hali perişan durumda.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'ni yeni kapanan ve adını vermek istemeyen öğrenciler, (İsimleri bizde mahfuz) KYK'da iki gün kaldıklarını ama artık orada da kalabildiklerini, hastane hasta yakını bekleme koltuklarında yada otogarda gecelediklerini belirttiler. Ailelerinin zengin olmadığını, otelde de kalamadıklarını ifade ettiler.

 

Eğitimde çilenin adı: Ağrı

Eğitimde bile Ağrı sınıfta kaldı. Buna çare arayan öğrencilerin tüm kapıların yüzüne kapandığını ve muhatap bulamadıklarından yakındılar. Hal böyle olunca Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde okuyan yerli yabancı demeksizin Ağrı'daki onlarca öğrenci ayını durumda...

Haber Devam Edecek...

e-Haber Ajansı (e-ha) Yılmaz Efe

Fotoğraf : e-Haber Ajansı, Yılmaz Efe

YORUM EKLE
YORUMLAR
Faruk Saçan
Faruk Saçan - 5 yıl Önce

Belediye başkanı binlerce suriyeli gelsin misafir ederizdiye hava atıyordu şimdi delikanlıysa bu evsiz öğrencilere yer versin. Boş işkembeden atmak kolay. Yazık Ağrı halkı hep kandırılıyor.

Ebru ataş
Ebru ataş - 5 yıl Önce

Yazıklar olsun koskoca ağrı bu öğrencilere sahip çıkamadımı ? Savcı sayan nerde ?

Fettah Karaoğlan ekin bayan pansiyonu
Fettah Karaoğlan ekin bayan pansiyonu - 5 yıl Önce

Bu duruma çok üzüldüm Bana bir kaç arkadaş yollayabilirsiniz yardımcı olmak istiyorum

nejla  korkmaz
nejla korkmaz - 5 yıl Önce

bir agrili olarak utanc duydum gocup giden buyuklerimizin kemikleri sizlamiştir hayirdir agri vijdaninizimi kaybetiniz hani gelecegib genleri derdik hep umarim yalan haberdir agrinin insani yapmaz derim hep eyer dogruysa yetkililerin acil empati kurup şapkasini onune almali milet uzaya cikiyor bizim genclik sokak bansinda sabahliyor okumak icin yazik hani bizim agri akilarda hafizalarda merhamet ve vijdan birakmisti memleketimi bu sartlarda gormek beni hayal kirikligina ugratiyor yetkililer agri halki ddiyarli olalim bin bin besyuz ne demek Allahtan korkun metrobil sehir deyil alti ustu kucuk bir sehir yazik cok yazik

Hüseyin uçar
Hüseyin uçar - 5 yıl Önce

Ağrı halkı yüzünden bu şehir böyle durumlara düşüyor 1000-1500 tl kira istenmez

Tekin candağ
Tekin candağ - 5 yıl Önce

Savcı Sayan ve Ağrı valisi hiç mi yüzünüz kızarmıyor okul müdürü sen dahil
Yerli ve yabancı demeden bu tür sorunu derhal hall etmeleri lazım Bn bi Ağrılı olarak utandım
ha gerçekten öyle birşey varsa

Ağrı
Ağrı - 5 yıl Önce

Kendimden utandım.

Orhan okur
Orhan okur - 5 yıl Önce

Haberin başlığı inşAllah yalandır demiş malesef gerçekler halan olamaz iki gün önce bizzat o öğrencilerle konuştum haber doğru...

Selim Polat
Selim Polat @Orhan okur - 5 yıl Önce

Bu olay gerçek yalan değil benim kızımda okuyor ve gece beni uyandırdı Baba üç kız arkadaşım ortalıkta kalmış batanye istiyor gidip getirelim bizde kalsın gittim gece onları aldım ve polis karakoluna bildirdim polis karakolu yurt mudurunu aradı malesef yerim yok dedi o kızları 2 gun evimde mısafir ettim


SIRADAKİ HABER