CHPli Tanal Ağrı Belediyesine Sordu

Ağrı Belediyesi'nin asfalt için kente getirdiği iş makinaları İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin kayıp araçları mı ?

CHPli Tanal Ağrı Belediyesine Sordu

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal geçtiğimiz günlerde Ağrı’ya getirilerek asfalt çalışması için kullanılan iş makinalarının İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait olduğunu görselleri ile birlikte paylaşarak ;

‘’ Bu araçlar AĞRI BELEDİYESİNE Mİ AİT YOKSA YOKSA İSTANBUL BELEDİYESİNE Mİ AİT? Araçlar Ağrı’da mı?’’ sorusunu yöneltti.

Ağrı Belediye Başkanlığı basın bürosunun yerel basınla paylaştığı metinde ‘’ Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın talimatı ile belediyenin kendi imkanlarıyla temin ettiği araç’’lar olarak sunulmuştu.

CHP İstanbul Milletvekili A. Mahmut Tanal bu paylaşımı ile Ağrı Belediyesi üzerinden yeni bir gündem oluşturdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu ısrarla ‘’araç israfına’’ dem vuruyor yine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de seçimler sonrası Büyükşehir Belediyelerinin birçok aracının kayıp olduğu yönünde açıklamalarda bulunmuştu.

Mahmut Tanal’ın görselleri ile paylaştığı iş makinalarında İstanbul Büyükşehir Belediyesinin logosu olduğu ve Ağrı Belediyesine ait logoların yeni yapıştırıldığı görülüyor.

Mahmut Tanal’ın paylaşımı sonrası Akşener’in kayıp araçlar vurgusunun Ağrı da resmedildiği görüntülerin ardından Tanal’ın sorusuna nasıl bir cevap verileceği ve araçların nasıl temin edildiği soruları cevap bekliyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2019, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER