Doğubayazıt da Açık Kapı Sorunları Çözüme Kavuşturuyor

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar yaşamın her noktasında vatandaşlarla birlikte çözüm arayışını sürdürüyor.

Doğubayazıt da Açık Kapı Sorunları Çözüme Kavuşturuyor

Doğubayazıt Belediyesi geleneksel hale dönüştürdüğü halk buluşmaları ile sorunları çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar ilçenin yaşamsal alanlarının iyileştirilmesi ve ilçenin yeniden dizayn ve inşa edilmesine kadar, göstermiş olduğu hassasiyet ile insan hayatına dokunmayı’da sürdürüyor.
Göreve geldiği günden bu yana Doğubayazıt için hayal olarak nitelendirilen bir çok projenin alt yapısını hazırlayan ve bir kısmını hayata geçirdiği projeleri ile de vatandaşla arasında gönül köprüsü kurmayı başaran, sorumlululuk alanının sadece belediye hizmetleri ile sınırlı olmadığı gerçeğinden hareketle her Çarşamba ‘’Halk Günü’’ adı altında hemşerileri ile buluşmalarını sürdürüyor.


Acar’ın Başkanlığında Belediye’nin asli görevleri noktasında sezonun her gününü dolu dolu geçiren Doğubayazıt Belediyesi kapısı vatandaşların adeta çözüm kapısı haline geldi.


Çarşamba günlerini vatandaşların doğrudan iletişim kurarak,sorunlarını bire bir paylaşma şansı bulduğu Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar ‘’Hemşerilemizin yaşam kalitesini geliştirmek adına belediyecilik asli görevleri dışında,vatandaşlarımızın karşılaştıkları sorunlara çözüm üretebilmek adına Çarşamba günleri bir araya geliyoruz.Bizler bu kutsal görevde olduğumuz sürece Doğubayazıt Belediye Başkanlığı makamı vatandaşların açık kapısı olarak kalmaya dertlerin çözüm masası olmaya devam edecektir.


Halk Günü adı altında gerçekleştirdiğimiz vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği bu buluşmalarda,yorgunluğumuzu vatandaşlarımız ile Hasbihal ederek ve onların dertlerine çözüm üreterek atıyoruz.Halkımıza hizmet saatlerimiz bizlerin en anlam yüklediği mesailerimizdir.
Aslında bunu mesai olarak görmenin çok uzağında Doğubayazıtla bütünleşmenin hazzı olarak görmekteyiz.
Bu buluşmalar  Doğubayazıtta yaşayan ailelerle kimi zaman annesi,kimi zaman kardeşi,ablası,kızı kimliği ile  bütünleşiyor bunun sonucu olarak da  tüm yorgunluğumuzu atıp  hayal ettiğimiz sosyal belediyecilik ruhunu yaşıyoruz.

Bu buluşmalar kapısını çalmakta  
geciktiğimiz ailelerimizin ,esnafımızın ,gençlerimizin ,oğullarımızın,kızlarımızın dertleri ile hemhal olmamıza zemin hazırladığı için hizmetin öncelenmesi noktasında da çalışmalarımıza ışık tutuyor.

Bacası tütmeyen anne,tableti olmayan öğrenci,tedavisi aksamış yaşlımızın bu kapıyı çare olarak görmesi hayata geçirdiğimiz hizmet anlayışının doğru olduğununda bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.
Sadece teşekkür etmek ,tanışmak ,çay içip sohbet etmek için gelenlerinde her geçen gün artması bizlere gösterilen teveccühün karnesi olarak karşımıza çıkıyor.

Belediyemizin imkanları doğrultusunda tüm hemşehrilerimizin yaşamına dokunduğumuz bu anlamlı buluşmaları sürdürmeye ve bu buluşmalarla gücümüz yettiğince vatandaşların yanında olmaya devam edeceğimizi de belirterek buradan bir kez daha tüm hemşerilerimizi  Çarşamba günleri  çay içmeye beklediğimizi ifade etmek istiyorum”dedi.

banner47

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2020, 21:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER