Dolandırıcıların Hedefinde Ağrılılar Var

Telefon dolandırıcılarının hedefinde Ağrılı İş Adamları var

Dolandırıcıların Hedefinde Ağrılılar Var

Dolandırıcıların hedefinde Ağrılılar var

Dolandırıcılığın hedefe aldığı Ağrılılar Ağrı Valisi Süleyman Elban’ın ismini kullanıyorlar.

Ağrılı iş adamlarını hedef olarak belirleyen çete kendilerini Ağrı Valisi Süleyman Elban olarak tanıtıyorlar.

banner47
Ağrılı İş Adamlarının telefonla arayan çete üyesi kendisini Ağrı Valisi Süleyman Elban olarak tanıttıktan sonra kendileri hakkında terör soruşturması olduğunu ifade ederek para istiyorlar.

Zeki Keşan isimli işadamının paylaşımından sonra olayı gündeme getiren ağrı can haber editörü Yusuf Erdeniz telefonla gerçekleştirdiğimiz görüşmede iş adamları ile görüştüğünü ve çete üyelerinin kendilerini Ağrı Valisi Süleyman Elban olarak tanıttığını akabindede iş adamlarına FETÖ yada PKK ya ilişkin suç unsurları bulunduğunu ve bu dosyaların kapatılması için para istediklerini aranan iş adamlarından teyit ettiklerini açıkladı.

İş Adamı Zeki Keşan’da bu görüşmelere muhatap olan isimlerden biri Zeki Keşan durumu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Keşan telefon numarasınıda ifşa etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
M.Hanifi atmaca
M.Hanifi atmaca - 5 yıl Önce

Aynı kişimidir bilmiyorum yalnız 05.10.2018 tarihinde AĞRI valisi SÜLEYMAN Elvan’ın ismi kullanılarak ben dolandırıldım ancak o kişinin işbirlikçisini yakalatım paramı geri aldım şu anda mahkememiz devam ediyor ancak şahıs serbest bırakıldı bilgi gerekirse 05324244486 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz

SIRADAKİ HABER