Erincik'ten Acil Çağrı

Ağrı İtfaiyesinde Corona Paniği

Erincik'ten Acil Çağrı


Ağrı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde 2 personelin Corona Virüs test sonucunun pozitif çıkması paniğe neden oldu.
İddialara göre Ağrı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Personellerinden Baran Yakut belirtiler üzerine yaptırdığı test sonucu pozitif çıktıktan sonra karantinaya alındı.Yakut’un test sonucunun pozitif çıkmasının ardından ilgili birim hizmet binasında herhangi bir tarama yada dezenfektan uygulanmadı.


Baran Yakut karantina sürecini evinde geçirirken yine aynı birimden başka bir isimdede covid-19 tanısı görüldü.
Cevdet Yeğen’in de Corona Virüs test sonucunun pozitif çıkması sonrası hastaneye yatırıldığı ve tedavisinin burada devam ettiği öğrenildi.


Erincik'ten Tepki
Disk Ağrı İl Temsilcisi Ersin Erincik önlem alınmadığından şikayet ederek tepki gösterdi.
Erincik Cevdet Yeğen’le telefonda görüştüğünü ve Yeğen’in kendisine Belediyeden tek bir yetkilinin geçmiş olsun temennisini iletmek için bile aramadığını ve kendisinden salgının diğer arkadaşlarınada bulaşmaması için acil bir çağrıda bulunmasını talep ettiğini söyledi.
Erincik ;tüm insanlığın içine düştüğü bu vahim süreçte kimse umursamaz bir tavır içinde olma lüksüne sahip değildir , gerekli tüm önlemlerin alınması için Ağrı Belediyesi ivedi bir şekilde harekete geçmeli ve yaşamdan izole edilen personelin morale en çok ihtiyaç duyduğu bu dönemde ona yalnız olmadığını hissettirmelidir.


Yaşanan bu trajik durumda Ağrı Belediyesi yetkililerini ve sağlık müdürlüğümüzü diğer personelinde taramaya tabi tutulması ve hizmet binası ile hizmet araçlarının dezenfekte edilmesi için gerekli çalışmaları yapmaya davet ediyorum ,dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2020, 15:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Raif medetoglu
Raif medetoglu - 4 yıl Önce

Akıllara durgunluk veren bir umursamazlık ve aymazlik içinde çevresinde olup biteni sezemeyecek kadar basiretsiz başkasının hayatını tehlikeye atarak adeta elinde bir el bombası taşıyan covit 19 za davetiye çıkaranlar bu milletin yaşama hakkını hukukunu çiğnemiştir.

Bütün dünya yüksek sesle bağırarak tedbir alınması hususunu daima dile getirmiştir buna rağmen gerekli önlemler malesef alınmamıştır.

Günlük tahminlere göre 100 ila 200 arasi vakaa tespit ediliyor
Böyle giderse AĞRI da sağlık sistemi işlemez hale gelecektir.
Ve nitekim emarelerini görüyoruz.

Bir çok degerimizi tanınmış simaları kaybediyoruz.
Ağrı süratle bu aymazliktan kurtulmalidir

SIRADAKİ HABER