Hacer Anne 2 Yavrusuyla Birlikte Gömüldü

Tandır faciasında kahreden detay Annenin 4 aylık hamile olduğu öğrenildi

Hacer Anne 2 Yavrusuyla Birlikte Gömüldü

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesi Aşağı Toklu Köyünde tandıra düşen 2 yaşındaki kızını kurtarmak isterken kendisi de tandıra düşerek hayatını kaybeden hamile kadın ve 2 yaşındaki kızı gözyaşları arasında toprağa verildi.

Önceki gün toprağa verilen Hacer Ergül'ün 4 aylık hamile olduğu öğrenildi

banner47
27 yaşındaki 3 çocuk annesi ve hamile Hacer Ergül, ekmek pişirdiği sırada yanında bulunan iki yaşındaki kızı Ayşegül tandıra düştü. Kızını kurtarmak isterken kendi de tandıra düşerek hayatını kaybeden annenin ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldıran 2 yaşındaki kızı Ayşegül de Ağrı ve Trabzon'da yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Minik Ayşegül, annesinin ardından bir gün sonra annesinin mezarının yanında toprağa verildi.

Baba Fuat Ergül, 4 aylık hamile olan eşi ve kızının feci şekilde hayatını kaybetmesinin ardından büyük bir acı yaşadı. İki çocuğuyla baş başa kalan baba Ergül yakınlarının yardımıyla ayakta durabiliyor.

Öte yandan, anne Hacer Ergül'ün küçük bir çocukken babasının göle düşerek boğulduğu, annesi ve dört yetim kardeşiyle hayatın zorluklarıyla mücadele etmekle çocukluğunun geçtiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2020, 20:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdülkadir
Abdülkadir - 4 yıl Önce

çok kötü oldum,Mekanı Cennettir İNŞALLAH

SIRADAKİ HABER