Hdp Ağrı'da Kazan Kaldırdı İstifalar Bekleniyor

HDP de Kavga Büyüyor

Hdp Ağrı'da Kazan Kaldırdı İstifalar Bekleniyor

HDP de Kavga Büyüyor
Hdp genel merkezinin Ağrı Belediye Başkanlığı için Abdurrahman doğar ve Yeliz Karaaslan isimlerinde karar kılması sonrası Ağrı HDP VE DBP teşkilatlarından istifa sinyali geldi.
Diyadin Belediye Başkan Adayı Hazal Aras’ın adaylıktan çekilmesi ile gün yüzüne çıkan çekişmede HDP il teşkilatları ve HDP genel merkezi arasında pazarlıklar devam ediyor.
HDP Ağrı teşkilatları Ağrı Belediye Başkan Adaylığı için Hazal Aras ve Yılmaz Üzeyiroğlu isimlerinde ısrarcı tutumunu korurken genel merkezin  nasıl bir tavır sergileyeceği merakla bekleniyor.
Ağrı da teşkilatların genel merkezin kendi adayları noktasında dayatması durumunda  HDP İl teşkilatlarının istifaya hazırlandıklarıda gelen bilgiler arasında.
HDP de sürtüşmelerden yaşanan pazarlığın pazartesi gününe kadar son bulması beklenirken Abdurrahman Doğar’ın çekilmemesi durumunda il teşkilatının istifasını açıklaması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2019, 18:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hamdi
Hamdi - 5 yıl Önce

Yalanınız batsın bu kazan nereden kalktı biraz vicdan olsaydı keşke sizde،bu savcıyı yazın daha dün CHP içinde baykala hüngür hüngür ağlardı şimdi oldu akapli yarın kime kıvırır belli değil،bunu haber yapın vAllahi bunlar doğru haber ama nediyim size xuwde heye bese.. Bakın abdurrahman doğar İn geçmişine onuda yazın ama doğruyu yazın..

SIRADAKİ HABER