HDP Cephesi Ağrı İçin Sakık’ta Kararsız

HDP'nin Jokeri Ağrı Eski Belediye Başkanı Sırrı Sakık

HDP Cephesi Ağrı İçin Sakık’ta Kararsız

Ağrı 04 Haber Merkezimizin ulaştığı kulis bilgilerine göre birçok ilden istenen Sakık için HDP kararsız.

HDP Genel Merkezi tarafından Ağrı Belediye Başkanlığı için adı sıklıkla zikredilen ve kamuoyu araştırmalarında açık ara önde olduğu görülen Ağrı Eski Belediye Başkanı Sırrı Sakık’a ilişkin değerlendirmenin birkaç gün içinde yapılacağı kulislerde konuşulmaya başlandı.

HDP kulislerinde Ağrı Eski Belediye Başkanı Sırrı Sakık’ın Ağrı,Muş,Van ve Batman gibi illerde yapılan kamuoyu araştırmalarında önde olduğu ve Sakık’ın nerede değerlendirilmesi gerektiği yönünde bir karara varılamadığı bilgilerine ulaşılıdı.

HDP Genel Merkezi’nin Belediye Başkan Adaylığı başvurularının son günü olan 5 Aralıktan önce Sakık hakkında bir karara varacağı ve Ağrı Belediye Başkan Adaylığı içinde bu karardan sonra bir yol haritası çizileceği değerlendiriliyor.

Ağrı Hdp Teşkilatının başvuruları kabul ettiği süreçte merkez belediye başkanlığı için başvuruların bu karardan sonra artması bekleniyor.

Ağrı da HDP den aday adayı olmayı düşünen isimlerin Sakık’ın pozisyonuna göre hareket edeceği de Ağrı HDP kulislerinin konuştuğu başlıca gündem maddesi olduğu görülüyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018, 19:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rojwan
Rojwan - 5 yıl Önce

Projesi olan adaylar gelsin. Gerisi zahmet etmesin.

karaköseli
karaköseli - 5 yıl Önce

gitsin muştan aday olsun bakalım kazanabilecek mi..ağrılı olmayana oy verenin kanından şüphe ederim..

SIRADAKİ HABER