Hırsızlar Ağrı da 5 Otomobil Çaldılar

Salgın nedeni ile salıverilen e kısıtlamalardan faydalanan hırsızlar Ağrı da girilmedik iş yer bırakmadı

Hırsızlar Ağrı da 5 Otomobil Çaldılar

Ağrı da vatandaşlar Salgın nedeni ile yaşanan kısıtlama ve salıvermelerin hırsızlık olaylarının artmasına sebep olduğunu düşünüyor.

Sokağa çıkma kısıtlamaların yaşandığı saatler de iş yerleri soyulan esnaflar hhırsızların bu durumu fırsata çevirdiklerinden şikayet ediyorlar.

Salgın nedeni ile de hırsızlık suçuna karışanların cezaevlerinden salıverilmesinin hırsızlık olaylarının artmasında öncelikli etkenlerden olduğunu ifade eden esnaflar bu olayların biran önce minimuma indirilmesi için daha sıkı tedbirler uygulanması gerektiğini söylediler.

Ağrı da esnaflar ev vatandaşlar hırsızlık olaylarının artmasından ve mağduriyetlerinden şikayet ederken İLKHA Ağrı İl Emniyet Müdürlüğünü 2020 yılı içerisinde meydana gelen ve aydınlatılan hırsızlık olaylarına ilişkin verileri paylaştı.

Söz konusu habere göre Ağğrı İl Emniyet Müdürlüğü aralarında 5 otomobil hırsızlığı da bulunan 665 hırsızlık olayını aydınlattı.

Ağrı Emniyet Müdürlüğünün konuya ilişkin verilerinin detayları şu şekilde;

Yürütülen çalışmalar kapsamında tespit edilen 621 şüpheliden 430'unun yakalandığı ve yine bunlardan 165'inin ilgili makamlar tarafından tutuklandığı öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğünden edilen bilgilere göre, aydınlatılan hırsızlık vakalarında 133 büyük ve küçükbaş hayvan, 40 kanatlı hayvan, 5 kangal köpeği, 48 bin TL nakit para, 5 adet otomobil, 7 adet motosiklet, 21 adet bisiklet, 3 adet dört tekerlekli el arabası, 2 adet kömür kazanı, 6 adet televizyon, 1 adet hamur açma kazanı, 7 adet laptop, 16 adet yarım ve çeyrek altın, 10 adet cep telefonu, 250 metre uzunluğunda elektrik kablosu, 10 adet elektrik sayacı, 15 adet matkap, 19 torba kömür ve çok sayıda çeşitli malzeme ele geçirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER