Işın’la Başlanan Gelenek Kaldığı Yerden

Işın'ın başlattığı gelenek kaldığı yerden devam ediyor

Işın’la Başlanan Gelenek Kaldığı Yerden

Işın’la Başlanan gelenek Sürdürülüyor

Ağrı Eski Valisi Musa Işın’ın telkinleri ile Dini Bayramlarda ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunan hayırseverler bu geleneği sürdürmeye devam ediyor.

DO-EM Ltd Şti. nin sahibi Doğan Kimsun Vatandaşın Devletle hiç olmadığı kadar yan yana iç içe olduğu Vali Musa Işın döneminde başlattığı geleneğini sürdürüyor.

Ramazan Ayı ve Kurban Bayramında tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerine kendi öz kaynakları ile nakdi ve ayni yardımda bulunan Kimsun Kurban Bayramında da bu geleneği sürdürdü.Kimsun tespit ettikleri 20 aileye Kurban Bayramı münasebeti ile yardımda bulundu.

Yardımlarını gizlilik içerisinde yürüten Kimsun bir menfaat beklemeksizin sürdürdüğü geleneğe ilişkin sorularımızı yanıtsız bırakırken sadece ‘’Abim dediğim Ağrı Eski Valisi Musa Işın’a telkinleri ile bizleri böyle kutlu bir hareketin içine çektikleri için teşekkür ediyorum demekle yetindi.

Not;Hali hazırda Merkez Valisi olan Musa Işın’ın hayır kervanı Ağrı da yürümeye devam ederken bu haber tarafların bilgisi dışında farkındalık oluşturmak için düzenlenmiştir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER