Kırşehir İl Müdürü Ağrı'ya Başhekim Atadı

Ağrı eski Sağlık Müdürü Ali Bulut, görevden alınmasına rağmen Ağrı dosyasını kapatmıyor.

Kırşehir İl Müdürü Ağrı'ya Başhekim Atadı

Ağrı’da yolsuzluk iddiaları ve skandallarla gündem olan Ağrı eski Sağlık Müdürü Ali Bulut, görevden alınmasına rağmen Ağrı dosyasını kapatmıyor.

Ağrı’da yaklaşık 2 yıl görev yaptıktan sonra görevden alınan daha sonra üst düzey hemşerisi sayesinde memleketi Kırşehir’e Sağlık Müdürü olarak atanan Ali Bulut, gittikten sonra Ağrı’da bir çok kişiden intikam almak için çalışmalarını sürdürüyor. Kırşehir Sağlık Müdür olmasına rağmen Ağrı’ya gelerek atamalara müdahale eden Bulut, Ağrı Sağlık Müdürünü yönlendirmeye devam ediyor.

Kendisi ile birlikte adı yolsuzluklarla anılan Mali İşler Daire Başkanı Yunus Dağ’ı Kırşehir’e aldıran Ali Bulut, Ağrı’da atama yapmaya ve görevden alma işleri ile uğraşıyor. Son olarak Ağrı Devlet Hastanesi’ne atanan Başhekim Coşkun Daharlı ‘nın atamasın da etkin rol alan Bulut, bir çok kişinin görevden alınması için çalışıyor. Yeni görevine biat ederek başlayan Başhekim Coşkun Daharlı İlk teşekkürü kendisini atayan Ali Bulut’a oldu. Sağlık Müdürlüğü’ne ait whatsapp grubunda “Feyzullah hocam beni aranıza aldığınız için başta Ali Bulut hocam ve Ufuk Kurnaz hocam olmak üzere hepinize teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.. Kırşehir Sağlık Müdürü olmasına rağmen grupta kendisine teşekkür edilen Bulut açıkca Ağrı ile ilgili bri hesabı olduğunu ıspatladı.

banner47
Yine Ağrı Devlet Hastanesi’nin taşınma sürecinde adı büyük yolsuzluklarla anılan Yunus Dağ’ın birçok malzemeyi memleketi Van’dan aldığı ayrıca Bilgisayar sektöründe çalışan kardeşinden çok sayıda çıkma bilgisayarı yeni olarak hastaneye tes lim ettirdiği iddia ediliyor.

Yolsuzluk iddialarının ardından Ali Bulut Kırşehir’e giderken Yunus Dağ’ı da beraberinde götürme kararı aldı.

karşın Ağrı’dan ellerini çekmeyen ikili hala birilerini talimatla göreve getirmeye ve sözlerini dinlemeyenleri görevden almaya devam ediyorlar.

Geçmişte yelpazeli ameliyathane, hastaneler arası hastalar sedyeler ile taşınıyor gibi bir çok skandal haber ile anılan Ali Bulut, Ağrı Devlet Hastanesi’ni teslim aldıktan 6-7 ay sonra hastane yeniden onarıma alındı. Özellikle hastane mefruşatı ile ilgili birçok iddia gündemde ki yerini korurken, hastaneye alınan ve alım limiti yüksek olan bazı işlerin ihaleye çıkmaması için çeşitli yolların denendiği de biliniyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
güzel
güzel - 5 yıl Önce

Güzel haber yapıyorsun ancak seni dikkate alan yok yaptığın haberler belki doğru olabilir yada yalan olabilir ancak bunu bile araştırma ihtiyacı duyan yok bence birazda ağrının güncel sorunlarına el at özel hastane de çalışan doktorların işlerini bırakıp gittiklerini maaşlarını üç aydır alamadıklarını bunun yanında personelinde maaşlarını alamadıklarını hastanede işinin uzmanı yeni yetişen uzman doktor kalmadığını bu doktorların hastaneden alacaklarının olduğunu üçretlerini almadan işi bırakıp kavga edip gittiklerini birazda ağrıda dönen dolaplara elini at

ağrılı
ağrılı - 5 yıl Önce

yunusun gardaşıda buralarda

SIRADAKİ HABER