Mansur Yavaş İyiliği Ağrı'ya da Bulaştırdı

Yavaş'ın İyiliği Ağrı ya Bulaştı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Corona Virüs sürecinde başlattığı kampanyalardan ilki olan Mahalle Bakkalarının veresiye defterlerinin satın alınarak borçların kapatılması kampanyasına Ağrı’dan da bir gurup gönüllü destek verdi.

Yavaş’ın başlattığı ‘’İyilik Virüsten daha bulaşıcıdır ‘’kampanyası çerçevesinde bir araya gelen Mansur Yavaş Gönüllüleri Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde 2 ve Fatih Mahallesinde 1 olmak üzere 3 mahalle bakkalının veresiye defterlerini satın aldı.

Mansur Yavaş Gönüllüleri tarafından Ağrı da sürdürülen destek kampanyası çerçevesinde toplamda 9,750 Türk Lirası tutarında ki bakkal borcu kapatıldı.

banner47
CHP li Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Yavaş’ın’’ İyilik Virüsten daha bulaşıcıdır’’ sloganı başlattığı kampanyanın Türkiye’nin birçok yerinde karşılık bulduğu basına yansımıştı.

Ağrı da da kampanyayı destekleyen gönüllü gurubu bundan sonraki süreçte elimizden geldiği kadarı ile yardımlarımıza devam ederek Yavaş’ın başlattığı İyilik Hareketinin Ağrı ya daha fazla bulaşması için destek olacağız ,dediler.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2020, 22:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Serkan Demirci
Serkan Demirci - 4 yıl Önce

İnşAllah devamı gelir

metin çelebi
metin çelebi - 4 yıl Önce

Bu haberi ağrı 04 haberden duymak beni şaşırttı tebrikler devamını beklerim hep yandaş haberler bıktırdı eğriye eğri doğruya doğru demek lazım.

aras çelik
aras çelik - 4 yıl Önce

yav arkadaş bu ne rezalet be.bu nasil iyilik ki.bu yapilan tam bi REKLAM dir.o defterdeki adamin isminide kullanmaya utanmiyomusunuz.

SIRADAKİ HABER