Mart Bitti Hastane Paydos

Mart bitti Hastane PAYDOS

Mart Bitti Hastane Paydos

2011 yılında ihale aşamasına başlanan ve 7 yıldır yapımı tamamlanamayan 350 yataklı Ağrı Suçatağı Devlet Hastanesi geçici kabulü tamamlanarak müteahhit firmaya 3 ay daha ek süre verildiği iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz günlerde Ağrı ya gelen Toki heyeti Ağrı Devlet Hastanesinin geçici kabulünü yaparak Müteahhit firmaya eksiklerin tamamlanması için 3 ay daha süre tanıdı.

2014 yılında dönemim Başbakanı tarafından 29 Ekim 2016 yılında faaliyete geçeceği belirtilen Ağrı Devlet Hastanesi için 2016 yılında da Başbakan Binali Yıldırım tamamlama sözü vermişti

Bir türlü inşaatı tamamlanamayan Ağrı Suçatağı Devlet Hastanesine son olarak Ağrı Ak Parti 6. Olağan kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da gündemine gelmiş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan 2018 Mart ayında hastanenin teslim alınacağını ifade etmişti.

Erdoğan’ın müjde olarak sunduğu bu haber Ağrılıların Mart ayında hastanenin açılışını beklemesine sebep olurken inşaatın henüz tamamlanmamış olması hayal kırıklığına sebep oldu.

Yetkililerin sessizliğini sürdürdüğü hastane inşaatının akıbeti isyan dalgasına dönüşmeye başladı. Ağrı Kamuoyu Devlet Hastanesi inşaatının 9 Ak Partili Milletvekili ,2 Başbakan ve son olarak Cumhurbaşkanının sözüne rağmen bitirilmemesi bu olayın perde arkasında neler yaşandığına dair dedikodulara sebep olmaya başladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2018, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER