Savcı Sayan Ağrı da AK Parti İktidarını Topa Tuttu

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'dan Belediye soyulmuş iması

Savcı Sayan Ağrı da AK Parti İktidarını Topa Tuttu

Bugün yapılan Ağrı Ak Parti Merkez İlçe Kongresine Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan damgasını vurdu.

Daha önce sosyal medya hesaplarından yapılan canlı yayın programlarında Milletvekili Ekrem Çelebi ve İl Başkanı Abbas Aydın ilçe başkanları ve teşkilat mensuplarını hedef alan açıklamalarda bulunan Savcı Sayan bugün yapılan AKP Merkez İlçe Kongresinde Ağrı Eski Valisi Süleyman Elban Akp Genel Merkezi tarafından koordinatör olarak görevlendirilen Mahmut Gürcan ve genel merkez çalışanlarınıda hedefe oturttu.

Savcı Sayan teşkilat yapılanmasında akçeli işlerin döndüğünü ima etti.

Ağrı AKP de mahalle biriminden genel merkez görevlilerine kadar herkesin ihanet içinde olduğunu söyledi.

Kayyum Eleştirisi 

Sayan selamlama konuşmasının ardından Belediye Başkanlığı görevine geldiği süreci anlatarak başladı.

Sayan ;Ben 31 Mart’ta belediye başkanlığını kazandım sizin güzel oylarınızla 4 Nisan günü başkanlık koltuğuna oturdum.Belediyeye gittiğim zaman kasada 0 (sıfır )para boynumda 300 Milyon borç karşı karşıya kaldık ne oturduk ne yapacağımızı hesapladık.misafir ağırlamasından sonra oturup önümüze defterleri kitapları koyduk Ağrı Belediyesinde ne var ne yok ne yapabiliriz çalışma arkadaşlarımız kim nasıl çalışıyorlar biz nasıl bir sistemle Ağrı Belediyesinin çalışmalarını en yararlı hale getirebiliriz.

Değerli kardeşlerin 1 tane aracı yoktu Ağrı belediyesinin binmek için makam aracı dahi bir tane eski aracın dışında Ağrı Belediyesinde birim müdürleri de dahil olmak üzere bir tane binebileceğimiz araç yoktu,dedi.

Sayan konuşmasının devamında Ağrı da 220 kilometre yol varasfalt ve parke dahil olmak üzere ,Belediye Başkanı şöyle düşünür 50 Km ,100 Km yolumuz var diğerlerini de ben yapayım.Ama 1 kilometre yapılmış yol yok1 metre yol yok tamamen delik deşik.Mahalleye Çıktığım zaman ben mahallelinin yerinde olsam belediye başkanının sülalesine giderim hiç kusura bakmayın.Belediye binası zaten yok büyük bir enkazın altında kaldık büyük bir enkazla karşı karşıyayız ,dedi.

Sayan bu sözleri ile Ağrı Eski Valisi ve Kayyum Belediye Başkanı Süleyman Elban’a Belediye bütçesi ve yol çalışmaması yapılmaması üzerinden eleştiri oklarının hedefi hakline getirdi.

banner47
Sayan’ın sözleri denetlenemeyen kayyum çalışmalarına da isyanın ifadesi olarak değerlendirildi.

Savcı Sayan Olmazsa Belediyeyi Kitleyip Giderlerdi.

Sayan’ın çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamanın ardından bu kez parti üyelerine ve teşkilatlara yüklendi.

Sayan ; ben hizmet için gecemi gündüzüme katrak o kapıdan o kapıya gezerken partimin üyesi ,üyeliği devam eden insanları facebook da bana küfür ediyorsa il başkanım ilçe başkanların da buna seyirci kalıyorsa elbetteki ben kırılırım elbetteki ben şikayet ederim arkadaş.Hala o arkadaşlar partinin üyesi hala mahalle başkanıhala partinin ilçe yönetimindehala il yönetiminde ve bunlara hiçbir işlem yapılmadı,daha bugün Fatih Mahallesi mahalle başkanı Nevzat Daş bana hakaret ediyor 1 yıldır adam partinin mahalle başkanı hangi mantıkla bunu orada tutuyorsunuz amacı ne ,diye sordu.

Sayan belediyeye gelen aylık para 3 milyon 800 yüz benim sadece personel giderim 4 buçuk Savcı Sayan olmazsa belediyeyi kitleyip giderlerdi arkadaşlar,dedi.

Sayan sonrasın da burada merkez ilçe başkanımız var Latif Bey ,ben 1 buçuk yıldır belediye başkanlığı yapıyorum hangi gün beni çağırdı da bir kahve toplantısı yaptı ki ben belediye hizmetlerimi halka anlatayım.

Ağrı da sıfır çekeceğiz..

Divan başkanının konuşmasını bitirmesi yönünde uyarıda bulunduğu Savcı Sayan

Biz doluyuz sayın başkanım siz genel merkezden geldiniz zaten en büyük eksiklerden biride genel merkezden gelen özellikle yönetici arkadaşlarımızın buradaki sistemi oradaki yetkililereyeterli bir yerde yerli yerinde anlatmaması burada alışılmış bir sistemin devam etmesine yardımcı oluyor.

Burada koordinatör olarak görev yapan il koordinatörü görev yapan kişiler sadece belli başlı kişileri dinliyorlarsa biz 5 sıfırlardan,4 bire, 3 bire düşmüşsek yarın öbürüsü gün sıfır sıfır sıfır olacağız.

Sayın Erkan Kandemir’e yanlış bilgi gidiyorsa kimse kusura bakmayın bu bölgenin hali perişandır.ma oradaki arkadaş sadece buradaki 3 -5 arkadaşla hareket edip buradaki dengeyi bozmaya çalışıyorsa bu bizim hepimizi sıkıntıya sokar değerli kardeşlerim.Madem ki buraya geliyorsunuz 5 kişiyi genel merkeze götürüyorsunuz 5 kişinin de şerefi bizim şerefimiz haysiyeti bizim haysiyetimizdir.Kim seçilirse bizim başımızın tacıdır.Ama eğer 5 in içinde farklı şeyler varsa biz buna isyan ederiz buda bizim hakkımızdır.Sizde biliyorsunuz burada nelerin olduğunu nelerin yapıldığını nelerin çevrildiğini bir tane basın mensubunun konuşmacı belediye başkanının konuşmasına müdahale ediyorsa bunu da sizin vicdanınıza bırakıyorum,dedi.

Sayan konuşmasını Divan Başkanının müdahalesi sonrası projeleri sayarak bitirdi

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2020, 18:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halit Oğuz
Halit Oğuz - 3 yıl Önce

Yaklaşık bir yıl bizi çalıştırdı ücretlerimizi ödemeden kovdunuz sayın sayan

Adem yıldırım
Adem yıldırım @Halit Oğuz - 3 yıl Önce

Sayın savcı sayan doğru söylüyor bütün iller ilerliyor il başka illerin en düşük ilçelerinden geri kalıyor.

vatandaş
vatandaş - 3 yıl Önce

Başkan sıkma canını geldiğin parti chp iktidar oluyor nasılsa sende yüz yok gine chp ye geri gidersin

Mustafa Akçil
Mustafa Akçil - 3 yıl Önce

Savcı da az yemedi. Etrafına yeğenlerini toplamış götürüyor.

Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

Savcı sayan işi reklam hiç bir hizmeti yok malesef

Eshat haýkir
Eshat haýkir - 3 yıl Önce

Savci sayan doğru söylüyor

samilhas
samilhas - 3 yıl Önce

kıymetli Savcı SAYAN işleri yoluna koyar .

ersin ok
ersin ok - 3 yıl Önce

ben şahsen izledım hak verdım bu memlekette kımse kahvelere ses çıkarmazken saavcı sayan yaptı

Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

Savcı sayanı iyi taniyanlardan biriyim savcı bey ben ne diyorsam o olmalı bu yönetmiş yok valımi yok koordinatör mü savcı bey her şey benim dediğim olcak çünkü derdi hizmet değil çünkü sayın cumhurbaşkanımız adayısı olarak geldi ve Ağrı halkı da cumhurbaşkanında dolayı oy verdi başkan oldu şimdide kimse dediğini yapmiyor bu büyük bir haksızlıktır


SIRADAKİ HABER