Sayan İlk Demecinde ''huzur'' Vurgusu Yaptı

Savcı Sayan İlk demecinde heyecanlıydı

Sayan İlk Demecinde ''huzur'' Vurgusu Yaptı

Sayın Cumhurbaşkanımız bize güvendi Ağrıyı bize emanet etti,İnşallah bizde onu mahcup etmeyeceğiz HDP’nin elimde olan belediyeyi alacağız memlekete layık bir şekilde çalışmalara başlayacağız. O memlekete ,o halka gönülden ülkesine bağlı olan insanlara nasıl hizmet edebiliriz onun hayallerini kuracağız,dedi.

Sayav tek vaadinin çalışmak olduğunu belirtirken,kan ve gözyaşı üzerine siyaset yapan değil,emek üzerine ,birlik üzerine,beraberlik üzerine siyaset yapan bir anlayışı Ağrı’ya getireceğiz dedi.

Sayan Ağrı’nın en büyük sorununu huzur ortamı olarak değerlendirdi.

Sayan tanıdığı bir çok belediye başkanı vesilesi ile Ağrı’ya hizmet edeceklerini ve Cumhurbaşkanı ile birlikte Ağrıyı doğunun yıldız yapacaklarını söyledi.

Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan’ın ilk röportajında Ağrı’ya ilişkin çok fazla hazırlıklarının olmadığı spontane gelişen bir adaylık süreci yaşadığı gözlendi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Spontane
Spontane - 5 yıl Önce

Valla nasıl spontane geldiyse spontane gidecektir. Ak parti Ağrı da kendi kendini böylece bitirmiş oldu. Sebep olanlara yazıklar olsun.

Agıri
Agıri - 5 yıl Önce

Ben hem kazanacağına hem de çalışacağına inaniyorum

Vatandaş
Vatandaş - 5 yıl Önce

Ağrıya layık görülen bu aday, TV ekranlarına çıkar çıkmaz kanal değiştirilen biri olmamalıydı. Yıllardır Ak partiye oy veririm ancak bu adayın doğru ve ak partiye yakışan bir aday olmadığını düşünüyorum. Umarım kendisine referans ola lar altında kalmaz.

Adem pala
Adem pala - 5 yıl Önce

Sayın başkanım Allah yar ve yardımcınız olsun inşaAllah

Halil Kaya
Halil Kaya - 5 yıl Önce

Hayırlı olsun. Şimdi proje üretme zamanı. Şu anda yapılan belediye binası projesi iptal edilsin. Yerine önünde ve arkasında büyük bir park olan Osmanlı mimarisiyle görkemli bir belediye binası yapılsın. Bu belediye binası şehrin hafif dışına yapılmalı ki merkezdeki trafik yükünü azaltsın. Şu anda yapılan millet bahçesinden daha büyük içinde büyük bir göleti olan bir park yapılsın. Kentin muhtelif yerlerinde küçük göletler yapılsın. Kentin tümünü kapsayacak kentsel dönüşüm projeleri hazırlansın. Fakat bu kentsel dönüşüm yeni bir beton yığını şeklinde olmamalı. Her mahaleye bir park, çocuk oyun alanı, futbol ve basketbol sayası yapılmalı. Belediye bünyesinde Kürtçe kursları açılmalı. Belediye websitesi Türkçenin yanında Kürtçe de hizmet vermeli. Belediyede hizmetleri Türkçe ve Kürtçe olmalı. Hızlı trenin Ağrıya kadar gelmesi için hükümete baskı uygulanmalı. Her mahalleye bir kütüphane yapılmalı. Şehrin içinden geçen dere yatakları ıslah edilmeli ve sağlı sollu ağaçlandırılarak park şeklinde düzenlenmeli.. Tabelalar Türkçe ve Kürtçe olmalı.

molla kasım
molla kasım @Halil Kaya - 5 yıl Önce

o kütüphaneyi hangi kürtçe eserlerle doldurmayı düşünüyorsunuz :)

Oblomov
Oblomov - 5 yıl Önce

Hıyarlısı olmuş artık tuzlayarak yersiniz

ağrılı
ağrılı - 5 yıl Önce

Ağrı Zaten şu anda HdPnin elinde değilki alasan yıllardır Ak Partiye oy veriyorum ama şu ağrının bahtsız kaderi ne zaman düzelecek artık bilemiyorum yine de hayırlı olsun

Oblomov
Oblomov - 5 yıl Önce

Hıyarlısı olsun


SIRADAKİ HABER