Söylemez, İYİ Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Oldu

Belediye seçimlerinde İYİ Parti Ağrı'da Taner Söylemez ile yarışacak.

Söylemez, İYİ Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Oldu

Tüm partiler yerel seçimler için çalışmalarını sürdürürken; İYİ Parti’de 6 il ve bir ilçenin daha belediye başkan adaylarını açıkladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında adayları tek tek kürsüye çıkararak tanıttı.

İYİ Parti Sakarya, Kocaeli, Konya, Kastamonu, Ağrı ve Rize ile Rize’nin Güneysu ilçesi adaylarını grup toplantısında tanıttı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cihan Kolip, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman, Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Oğuz Şimşek, Kastamonu Belediye Başkan adayı Levent Dikmen, Ağrı Belediye Başkan adayı Taner Söylemez, Rize Belediye Başkan Adayı Yakup Özcan ve Güneysu Belediye Başkan Adayı Sefer Özer
olarak açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2019, 10:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
bir iki üç
bir iki üç - 5 yıl Önce

Sucumuz neydi ALLAH ım kimlere kaldık sonumuzu hayreyle

gıslavet
gıslavet - 5 yıl Önce

Kamera şakası gibi

serdar tunç
serdar tunç - 5 yıl Önce

Allah hayırlı etsin inşAllah kazanırsın.

Ararat Cocugu
Ararat Cocugu - 5 yıl Önce

Ağri ve ilçelerinde Ülkücu hareketlerine asla Oy Beklenemez Kürtler Sizin zihniyetinze oy verecegini mi sandinz :)))) Es genel baskaniniz Batmana gidince Beyaz tulbent takmsti Ankara gidince Kan tülbenti takti Kan kustu Doguya gelince Barışsever Batiya gidince kürt soykirimi dusunuyorsunz Size asla Oy yok!

SIRADAKİ HABER