Süleyman Soylu'ya Mektup

Çemçeyi bırak kurumlara bak

Süleyman Soylu'ya Mektup

Soyluya mektup

Çemçeyi bırak kurumlara bak

Sayın Soylu öncelikle şunu bilmenizi isteriz ki ne istediler de vermedik diyen ,nevruz alanlarını zılgıtlarla inleten ,Ergenekon da balyoz’u Türk Silahlı Kuvvetlerine indiren ,Habur da Türkiye Cumhuriyetini çadır devletine dönüştüren terör hamiliğinden bugün kararlı terör mücadelesine evrilmiş parti politikanızı takdirle karşılıyoruz.

Kısa bir süre önce ,İktidarınızın terör hamiliği yaptığı dönemlerde ,terör örgütünün mahkeme kurduğu Çemçe de başlatılan operasyonu da kahraman Türk Ordusunun tek bir ferdinin zeval görmemesi duası ile destekliyoruz.

Sayın Soylu zeminini ,hükümetinizin dün izlediği yanlış politikaların hazırladığı o hain saldırı gecesi sonrası , fırsatı değerlendirip ‘’düne kadar bayrağa parmak sallayanların şimdilerde bayrağın gölgesinde’’(!) devlet aklıyla alay edercesine kendisini ‘’HÖH’’ (Halk özel hareket) olarak isimlendiren vatan hainleri ile de aynı kararlılıkla bir mücadele sergilemeniz zamanının çoktan gelmiş olduğunu hatırlatmak istiyoruz.

Bu minvalde terörle mücadeledeki kararlılığınızın samimiyet nişanesi olarak bu memleketin çocuklarını ‘’yolsuzlukta ,hırsızlıkta,kalleşlikte ve kahpelikte ‘’karşılarına dikilmiş bir engel olarak gördükleri anda Türk ise FETÖCÜ,Kürt ise PKK LI olarak yaftalayan ve üzülerek ifade ediyorum ki mülki idareyi,kolluk kuvvetlerini ve adalet mekanizmasının işlerliğini de aynı kalleş yöntemlerle baskılayarak ,hükümet eden partinizle korkutarak ,terör estiren bu hain güruha karşıda topyekun bir mücadele içinde olmanızı beklediğimizi ifade etmek istiyorum.

Sayın Soylu Kıran 4 adıyla başlatılan operasyonların başarısı için dua eden Türk Milleti’nin bir ferdi olarak öncelikle ayrılıkçı ve bölücü yüklem cümlelerinin öznesinden ‘’Demirci Kawa’yı çıkarıp yerine Selahaddin Eyyubi’yi, Hocaefendi’yi çıkarıp yerine ‘’REİS’’ i yerleştiren ve partili zırhıyla terör estiren maskeli yandaşlarınıza(!) yönelik bir terör operasyonu da düzenlemeniz gerektiği kanaatimizin hala diriliğini koruduğunu hatırlatmakta fayda görüyorum

Çemçe’yi Bırak Kurumlara Bak

Maksadımızın tam anlaşılması için kullandığımız ‘’Çemçe’yi Bırak Kurumlara Bak’’ cümlesi maalesef Çemçe bölgesinin terörle nasıl özdeş bir hal aldığının en bariz işareti olduğu gibi cümlenin devamında ki kurumlardan muratta nasıl ki vatan toprağı Çemçe terörist barınağı olarak görülüyorsa ,yine devlet kurumlarının da idareciler vasıtası ile terör estiren,terörist barındıran bir kamp hüviyetine büründürüldüğünün en açık haliyle ifadesidir.

Sayın Soylu kurumlarda örgütlenen terörün dağda ki terörden çok daha büyük yıkımlara sebep olduğunu kısa bir süre önce hain bir darbe girişimi ile birlikte görmüş olduk .

Bu sebeple vatandaşın devlete olan inancını yitirmesine sebep olan ve aynı zamanda ekonomik terörü tetikleyen kurum amirleri ve yöneticilerinin sürdürdüğü terör’e daha ne kadar seyirci kalacağınızı da merak ettiğimizi bilmenizi isteriz.

Şayet gerçekten terörle mücadele ediyorsanız kurumlarında tarafınızdan korunduğu intibası veren örgütlü terörünün ivedi olarak önüne geçmenizi bekliyoruz.

Sayın Soylu, yandaşlarınızın seçim dönemleri ve sonrasın da ceplerinde İş-Kur marifeti ile taşıdığı TYP ‘’Toplum Yararına Programlar ‘’banka kartlarının maliyeti Çemçe de gövdesini vatana siper eden kahraman ordumuzun kullandığı mühimmattan daha maliyetlidir.

Ve yine bunun yıkımı hain terör örgütünün EYP (el yapımı patlayıcısından ) daha büyüktür.

EYP nin yıkımını ruhunda hisseden milletimizin ,devlete olan inancını zedelemektedir.

Sayın Soylu Sağlık kuruluşlarında ki soyguna suskunluğunuz garibin gurebanın nafakasından kesip güvenlik amaçlı edindiğimiz S400 ler den çok daha maliyetlidir.

Hemşerilikle yoğrulmuş sessizliğiniz bu ülke için FETÖ den daha sinsi bir tehlikedir.

Bu sebeple milletin ruhunda derin yaralar açan kayırmacı ve sağıra yatan ihanet politikasının bir an önce önüne geçmeniz temennisi ile ‘’Çemçe’yi Bırak Kurumlara Bak’’başlığını uygun gördük yazımız için .

Devamını dillendireceğimiz ikinci mektubumuzda görüşmek ümidi ile Tarih’e,Türk ‘e ve Devlet’e sadakatle ve DOSTça kalmanız temennilerimizi sunarak ‘’ÇEMÇE’Yİ BIRAK KURUMLARA BAK ‘’diyor bu vesile ile operasyonda görev ifa eden kahramanlarımızı Allah’a emanet ediyoruz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ağrı
Ağrı - 5 yıl Önce

Allah güvenlik güçlerimizin yardimcisi olsun. Kazasız, belasız.

Ağzına sağlık
Ağzına sağlık - 5 yıl Önce

Büyüksün usta yıllarca ağrıya gelip bizzat sağlıkta soruştuma yürüten ve halen yürüttüğü soruşturmalarla ile ilgili olarak herhangi bir işlem yapmayan yıllarca yaptığı soruşturmaları sümer altı eden ve sağlık bakanlığında bunun hesabını sormayan bürokratlarada gelsin ama ne yaparsan yap ne yazarsan yaz yazdığın ve yazdığımızla kalacak ucu birilerini dokundukca sağlıkta yapılan yolsuzlukların üstü kapatılacak ve kimse buna engel olmayacak inşAllah bu yazdığın mektup süleyman soyluya ulaşır ama zannetmiyorum

Adil
Adil - 5 yıl Önce

Yuh taner yuh diyecek başka birşey yok.

SIRADAKİ HABER