Tebrikler Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi

Muhammed Yusuf Ağrı'yı gururlandırdı.

Tebrikler Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi

Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçları açıklandı.

15 ve 16 Haziran tarihlerinde 2 oturumda gerçekleştirilen sınav sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı.

Sınav sonuçlarında Ağrı Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi Öğrencisi Muhammed Yusuf Şimşek başarılı sonucu ile gururumuz oldu.

Ağrı Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi 12/A sınıfı öğrencisi Muhammed Yusuf Şimşek bugün açıklanan sınav sonuçlarına göre Sayısal alanda Türkiye 699.su oldu.

Okul idaresinin değişmesinin hemen ardından eğitim ve öğretimde ivme kazanan Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi değişimin meyvelerini almaya başladı.

Ağrı 04 haber olarak aldığı sonuçla bizleri de mutlu eden öğrencimiz Muhammed Yusuf Şimşek ,okul idaresi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2019, 20:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ağrılı
Ağrılı - 5 yıl Önce

Bir kişinin sıyrılması çokda önemli değil ağrı olarak son sıraya geriledik özellikle son 4 -5 yıldır okul yöneticileri yaklaşımlarıyla başarıyı ya yükseltiyor ya dibe vurduruyor bu oldukça isabetli bir cümle olmuş ve gidin konuşun bahaneleri suçu başkalarına atmada ve laf cambazlığıyla sizi ikna etmedede üstlerine yoktur bu kardeşimizi tebrik ediyoruz diğer binlerce öğrencimize ve geleceklere yazık diyoruz artık birşeyler yapılsın.

Ağrı04haber editör
Ağrı04haber editör - 5 yıl Önce

Sayın Ağrı rumuzlu yorumcu .H.Celal Yardımcı Fen Lisesi ve diğer liselerin tamamının durumunu paylaşacağız,takdir edersiniz ki haber çok sıcak ve öğrencimizde çok iyi bir sıralama içerisinde

Ağrılı veli
Ağrılı veli - 5 yıl Önce

Şimdi ikibucuk milyon kişinin girdiği bir sınavda öğrenci bu başarıyı elde etmişse başarı değilde nedir. Gururdur tabi ağrı için. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Ayhan Bayram
Ayhan Bayram - 5 yıl Önce

Tebrikler Ağrı fen lisesi ailesi. Tebrikler okul. Müdürü Ebip Erdoğan.Ağrı için daha güzel şeyler yapacağına inanıyoruz.İlimizdeki tüm çalışkan işini iyi yapan güzel insanlara selam olsun

Ağrı
Ağrı - 5 yıl Önce

Fen lisesinden bir kişimi gururumuz oldu değişim bayağı etkilemiş

.
. - 5 yıl Önce

Helal olsun

Emrullah Kandemir
Emrullah Kandemir - 3 yıl Önce

Benim ablam Verdin kandemir 488 aldı

agrili
agrili - 2 yıl Önce

Tebrikler

SIRADAKİ HABER