Vasip Yılmaz Sorumluluk Aldı

ATSO Meclis Başkanı Vasip Yılmaz'dan insani tavır

Vasip Yılmaz Sorumluluk Aldı

Hamur Vali Recep Yazıcıoğlu ve Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin kaldıkları yurtta kaloriferlerinin yanmaması,logarların yemekhaneye akması ve suların sağlıksız olması sonrası başlattıkları eylemin ardından yaptığımız habere ilk tepki Ağrı Ticaret Odası Meclis Başkanı Vasip Yılmaz’dan geldi.

Bilindiği gibi Hamurda lise öğrencileri bugün pansiyonlarındaki yaşam koşullarına tepki olarak eylem yapmış ve Kaymakamlık lojmanına yürümüşlerdi.

Öğrencilerin gerçekleştirdiği eylemin ardından yaptığımız habere sosyal medya hesabından yorum yapan Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Vasip Yılmaz sitemkar bir yorumda bulunarak İl Milli Eğitim Müdürünü istifaya davet etti.

Yılmaz yaptığı yorum da; Yazıklar olsun hemde yatili okulu ogrecilerin bu durumunu agri il milli eğitim müdürü yerinde olmak istemezdim hemen istifa ederdim yazik gunah degilmi bu ogrencile…ifadelerini kullandı.

Ağrı Valiliği,Hamur Kaymakamlığı,İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sükunete büründüğü haberimize ilişkin duyarlılığından dolayı ATSO Meclis Üyesi Vasip Yılmaz’a teşekkür ediyor

.Ağrı da faaliyet gösteren tüm kurum ve STK ları siyasetten uzak samimiyete davet ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2019, 21:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Diğer ilçelerde de durum ayni
Diğer ilçelerde de durum ayni - 4 yıl Önce

Devlet ihale yapıp çocuklara en güzel yemek ve şartları iyileştirmek için para gönderiyor. Ama kontroller yapılmadığı için pansiyonlarda durum vahim.Il müdürü gece kontrollere gitsin bakın neler çıkacak.Rica ediyorum akşamları birisi gidip bir baksın.Cocuklar seslerini çıkarmıyorlar çünkü sizi pansiyondan atarız tehdidi var.

maalesef
maalesef - 4 yıl Önce

HAKSIZLIK, YOLSUZLUK HIRSIZLIK KARŞISINDA SUSMAK LİYAKAT OLDU MAALESEF

Allah verdi Allahın kul
Allah verdi Allahın kul - 4 yıl Önce

Malesef yılardır ağrının tüm kamu kuruluşlarında bu gibİ sorunlar var
Kimse demesin benim ayranım eşki değil ağrının halini görüp bakıp adam gibi bir yönetim usulü halen ağrıya gelmemiş
Kimin ensesi kalın ise o başa geliyor
Ve bu tür sorunlar doğuyor
Mili eğitim bunlardan birisi yan gel y ay koltuk rahat her ay muaşımı alayım
Yeterlidir bunlara bir reis lazım
Müfettişler herzaman buraları teftiş etmek zorunda bunlara düzen nasıl yapılır öğretilmeli bence

Artık
Artık @Allah verdi Allahın kul - 4 yıl Önce

ne yaparsanız yapın ne ederseniz edin artık bu büroklara hiç bir şey yapamıyorsunuz şöyle bir düşünün Ağrı ilinde kurumlara yıllardır müfettişler geliyor hırsızlık yolsuzluk daha doğrusu bütün hainlikler için ne sonuç çıkmış olaylar kapatılmış yada yıllardır soruşturma sürüyormuş gibi sümer altı edilmiş olayın peşine de düşülüncede laf olsun diye bir karar verilmiş yine olan Devlete olmuş yine olan Şehitlerin hakkına beytülmala olmuş ama nedense devleti dolandıran devleti soyanlara hiç bir şey olmamış ve üstüne üstlük bu olayları çıkaranları ceza ve başka yerlere sürmüşler yalan deyin

SIRADAKİ HABER