Yılmaz Daş'tan İddialı Çıkış

Usta kalem iddialı haber

Yılmaz Daş'tan İddialı Çıkış

Ağrı yerel baınının en önemli kalemlerinden Yılmaz Daş Patnos Kaymakamı Ümit Altay'ın gönderilmesini manşete yansıttığı ilçedeki yolsuzluk haberleri ile ilişkilendirdi.

Daş Patnos Kaymakamlığında gerçekleşen ihaleler yönelik 2 haberi manşetine taşımış ve bu sebeple kaymakamlık tarafından adli soruşturma tabi tutulmuştu.

Yılmaz Daş bugün  Patnos Kaymakamının gönderilmesine ilişkin yaptığı haberde şu ifadelere yer verdi;

Adı yolsuzluk iddiaları ile son zamanlarda anılan Patnos Kaymakamı Ümit Altay, Ağrı’dan gönderildi.

Resmi gazete’de 8 Ağustos 2019 tarihinde yayınlanan  Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Zonguldak Devrek İlçe Kaymakamlığına Taşlıçay kaymakamı Enver Özderin atanmıştı.

Bu süreç içerisinde Patnos’ta gerçekleşen bir çok yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarının bazı basın yayın organlarında yayınlanması ile Türkiye’de belki de bir ilke imza atıldı.

Daha görev süresi dolmayan Patnos Kaymakanı Ümit Altay, bir değişiklik ile Zonguldak Devrek Kaymakamlığına, Patnos Kaymamalığına ise Taşlıçay Kaymakamı Enver Özderin atandı.

Patnos Kaymakamı Ümit Altay hakkında çıkan yolsuzluk ve usulsüzlük iddialarına ben izinli iken yerime bakan kaymakam tarafından yapılmıştır diyerek usulsüz bir şekilde birilerine paşkeş çekilen işlerin üstüne gitmeyerek tarihte bir ilki gerçekleşirmiş oldu.

Yapılan bu atamalarda sonra Patnos ilçesinde büyük bir sevinç yaşandığı da gelen bilgiler arasında.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER