Ak Parti Vicdan Hareketimi ?

Bu satırların muhatapları ve bu sayfanın takipçileri bilirler Ak Partili olmadığımı ,sütunda yeni tanıştıklarımızda 3-5 sidiklinin işediğine kulak asmasın bilsinler istedim.

Şimdilerde ‘’Deizm’’den şikayet edenlerin ‘’dinler arası diyalok nikahlarına şahitlik ettikleri zamanlarda Fetullahçı Fitneye küfrettiğim için Ergenekoncu diye fişlenenlerdenim.

Yine Ak Partili olmamama rağmen 2014 yerel seçimlerinde memleket meselesi diyerek Ak Parti adayı leyhine kalem salladığı için Faşist olarak yaftalananlardanım.

Otobüsün üstünde bu Hak ve Batıl’ın seçimdir demek kolay Erhan Bey ( Tenekeci) İlahi mesajla Otobüs üstü tebliğci atanmadın, olursa fazlası Zabıtadan az hallice Milletvekili olacaksın yeni sistemde.

Şimdi Rehber Öğretmenin İl Özel İdaresi Genel Sekreteri makamına oturması Hak ,Mühendisin( Hakkı Kaman) Mahkeme kararıyla döndüğü görev odasında oturmak istemesi ‘’Batıl’’öylemi ?

Eğer Hak buysa kardeşim ben batıldan yanayım.

Şu güç zehirlenmesinden kurtulun ve yer çekimine muhalefet etmekten vazgeçin ayaklarınız yere bassın da sonra meydanlara çıkın olmaz mı ?

Beni en çok Ak Partililer okuyor biliyor musunuz? Köşe,bucak gizli kapaklı teşekkür ediyorlar üzülüyorum.

Bana bu yazıları yazdıranların hepsi Ak Partili biliyor musunuz?

Kimler olduğunu da merak ediyor musunuz?

Bana bu yazıları Cesim Solhan yazdırıyor,bana bu yazıları Hakkı Kaman yazdırıyor,bana bu yazıları ( Taşıt kanununa muhalefetten Türkiyede ilk ve tek açığa alınan ) Mahmut Günay yazdırıyor,bana bu yazıları Talip Özer,bana bu yazıları Volkan Şengül ,bana bu yazıları Harun Zülküf Aslan bana bu yazıları Yücel Hatunoğlu yazdırıyor.

Bana bu yazıları sizin güç zehirlenmeniz,adaletsiz yönetiminiz Na Hak uygulamalarınız yazdırıyor. Onlar Ak Partili ben Ağrılı’yım,Onlar için onlarla kavgadayım.

Neyse geçelim bu faslı gelelim dünkü yazının kerevetine

Kemal Atmaca’nın il başkanlığı sürecinde kısa bir süre Ak Parti basın danışmanı olarak çalıştım Ekrem Beyle tanışmamızda oradan zaten ,muhtemelen konuşmalarımızda hafızalarındadır hala neyse ,uzatmayalım.

Atmaca’ya kurum ziyaretleri yapalım ama amiri değil personeli muhatap alalım demiştim kabul etti yaptık( bunu kasıtlı yazmıyorum) İl özel idaresine gittik personeli dinledik ve hayret ettik.Ettiğimizle kaldı tabi, bir daha bu tarz kurum ziyaretleri gerçekleştiremedik.

Bu anekdottan sonra dönersek konunun özüne efendim dün ‘’Tut Yakasından Ekrem Bey’’başlığıyla paylaştığımız yazı erken seçim kararı alınmasından öncede yayınlanmış bir yazıydı.Ama tek yorum almadı Çünkü Ağrılının zekasıyla alay eden Ali Bey’in arkası sağlamdı.

Şimdi bu yazıyı kaleme aldığımız saat itibari ile O yazıya yorum yapanların isim listelerini yayınlayalım bakalım isimlerin karşılarında hangi görevler belirecek.

Maksadım size yardımcı olmak KORKMAYIN ….

Bülent Öztürk Eleşkirt Devlet Hastanesi Müdür

Murat Eroğul Hamur Devlet Hastanesi Müdür

Cihan Özcan Ağız ve Diş Hastanesi Müdür ( Edebiyat Öğretmeni)

Mehmet İlboğa Diyadin Devlet Hastanesi Müdür

Yunus Dağ Daire Başkanı

Ercan Onur Daire Başkan Yardımcısı

Cemal Eroğlu Daire Başkan Yardımcısı

M.Resul Yardımcı İl Sağlık Müdürlüğü Basın sorumlusu

Cafer Akdemir Tutak Devlet Hastanesi Başhekimi

Zeynep Oral Dağ Yunus Dağ’ın Annesi

Bemal Ulutaş Ağrı Devlet Hastanesi Müdürü

Tabi burda 2 şöför 1 personel ve 2 de açıktan atanma( sizde iyi bilirsinizki açıktan atanma ballı torpillilere has bir durumdur) ile geçmişte görev yapan isimde var haklarını yemeyelim

Şimdi siz bu arkadaşların yorumlarıyla nasıl başarılı bir müdürümüz var Maşallah dermisiniz ? dersiniz.

Haklısınız da .

O halde şöyle yapalım..

Şimdi bana başlarına bir iş gelmesinden korktukları için özelden yazan ve arayanları deşifre etmem etik değil, o sebeple siz dün sahur saatine kadar Sağlık Sen de yapılan toplantının detaylarını onlardan alın .

Sonrası mı ?

Sonra gereğini yapın ..

Ya da bahse konu görevlendirme belgeleri,bahse konu maaş bordrolarının orjinalini ( hani başkalarında varsa mahcup olmayın diye özellikle belirttim) basınla paylaşın .

Ha unutmadan Ağrı henüz 29 derece sıcaklığa erişmedi. Dönem tasarruf devri bu İSRAF LOBİSİNİN oyunlarına gelmemek içinde ameliyathanelerdeki klimaları Eylül ve Mayıs tarihleri arasında kapattırın.

Söz ‘’İsraf Haramdır’’yazılı tabelayı da ben getirip ellerimle asayım.

Varmısınız ?

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat Tanrıkulu
Murat Tanrıkulu - 6 yıl Önce

Bu arada yazar bey ben ak partiyi eleştirmiyorum şahısların hataları ak partiyi bağlamaz